Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » NEPĂSARE CRASĂ ÎN MATERNITATE! O tânără a avortat în spital, după două ore de chin şi fără asistenţă medicală

NEPĂSARE CRASĂ ÎN MATERNITATE! O tânără a avortat în spital, după două ore de chin şi fără asistenţă medicală 

gravida

O femeie din Rîmnicu Vâlcea însărcinată în cinci luni a pierdut copilul într-un salon de spital din Secţia de Obstetrică şi Ginecologie, fără asistenţă medicală. Tânăra s-a chinuit mai bine de două ore în timp ce doctorul de gardă şi asistentele nu erau de găsit.

„Două ore am am urlat de durere, ieşise capul copilului şi nu ştiam ce să fac. Fetele din salon au strigat după ajutor, nimeni n-a venit, cred că dormeau. Am avortat în pat. Când au venit asistentele copilul meu plângea, l-au luat şi l-au băgat în congelator”, susţine tânăra.

Dr Marian Stoica, şeful secţiei susţine că fătul de 400 de grame a supravieţuit mai puţin de cinci minute, după care a fost pus în congelator. “Era prea mic, nu avea nicio şansă de supravieţuire. Greşala doctoriţei care o avea în evidenţă şi care era de gardă în noaptea respectivă a fost că nu a dus-o în sala de naşteri de la primele contracţii, pentru a avorta în mediu septic ”, a declarat Marian Stoica.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Adaugă un Comentariu

*