Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » NOMINALIZARE: Cezar Frăţilă, posibil candidat la funcţia de primar al Târgoviştei, din partea Alianţei PSD-UNPR-PC

NOMINALIZARE: Cezar Frăţilă, posibil candidat la funcţia de primar al Târgoviştei, din partea Alianţei PSD-UNPR-PC 

Marian Radu (dreapta) şi Cezar Frăţilă (stânga)

Preşedintele Organizaţiei UNPR Dâmboviţa – Marian Radu a declarat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă că respectă toate deciziile alianţei politice din care fac parte alături de PSD şi PC, dar asta nu înseamnă că vor asculta şi executa, supuşi, ceea ce hotăresc alţii.

UNPR, susţine Marian Radu, va avea un cuvânt de spus şi în ceea ce priveşte desemnarea celor care vor participa în cursa pentru alegerile parlamentare parţiale care se vor desfăşura anul viitor în Dâmboviţa.

Totodată, preşedintele UNPR a mărturisit astăzi că îl va introduce şi pe şeful organizaţiei Târgovişte, Cezar Frăţilă, printre cei nominalizaţi de PSD să intre în sondajul de popularitate, în urma căruia se va alege candidatul cel mai bun al alianţei pentru scrutinul electoral din primăvară, în urma căruia va fi desemnat primarul municipiului Târgovişte.

Marian Radu îşi menţine poziţia reconciliantă, de a nu face valuri în sânul alianţei şi nici pe scena politică, în general. Crede Radu că în politică nu trebuie să faci apel la ură, certuri, răzbunări şi că este mai bine să te înţelegi, să comunici cu toată lumea, fie prieten sau duşman. Contează, în optica liderului UNPR, devotamentul faţă de ţară, implicarea în rezolvarea problemelor economice şi sociale.

Adaugă un Comentariu

*