Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 8, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Norii negri ai intereselor!

Norii negri ai intereselor! 

Sursa foto: scorpio72.files.wordpress.com

Se aud lucruri ciudate dinspre mediul politic dâmboviţean. Se zvoneşte că scandalul dintre PSD-iştii Oprea şi Ţuţuianu ar avea şi alte motivaţii, mult mai fine, mai interesante, decât împărţirea către primării a unui banal buget, care, fie vorba între noi, nu a fost an să nu provoace nemulţumiri şi vociferări din partea unor edili.

Se vorbeşte despre grupurui de interese economice, alcătuite din politicieni, instituţii publice, patroni de firme şi primari. Ar fi vorba de lucrări pe diferite domenii, de alocări financiare date cu dedicaţie. Se vorbeşte de crearea sau de lansarea în afacerile locale a unor firme controlate politic, cu interpuşi în faţă, după modelul aplicat cu brio de PDL, pe vremea lui Florin Popescu.

Practic, spun sursele noastre, se vrea obţinerea a tot ce înseamnă elaborarea de studi, proiectare, promovare, publicitate şi, evident, execuţia de lucrări, nu neapărat de anvergură pentru a nu atrage atenţia.

Unii ar dori să împartă judeţul pe sfere de influenţă, să rupă tot, la vedere, fiindcă tot se află la guvernare şi au pâinea şi cuţitul în mână. Adrian Ţuţuanu, se pare, nu ar fi de acord cu o astfel de manevră, care, dacă ar fi expusă în spaţiul public, ar aduce deservicii de imagine incalculabile partidului. Rămânem pe recepţie!

Adaugă un Comentariu

*