Știri, Muntenia-Sud, România|marți, august 11, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » NORII PARALELI TIP PANGLICĂ PREVESTESC UN CUTREMUR! Vezi aici ce alte semne apar înainte cu 24 de ore

NORII PARALELI TIP PANGLICĂ PREVESTESC UN CUTREMUR! Vezi aici ce alte semne apar înainte cu 24 de ore 

strainu

Generalul Emil Străinu a dezvăluit, pentru www.ziarulring.ro, rezultatul celor 30 de ani de cercetare a seismelor. Acesta susţine că a descoperit şase indicatori care prevestesc un cutremur cu 24 de ore înainte de a se produce.

Potrivit lui Emil Străinu, cei șase indicatori pot fi folosiți pentru a prevesti un cutremur natural și pot fi observați de orice persoană, chiar cu ochiul liber.

Primul dintre cei şase indicatori descoperiţi de general este apariţia pe cer a unor nori de tip panglică, paraleli. „Aceştia reprezintă materializarea schimbului energetic între pământ şi atmosferă, care precede descărcarea de energie seismică”, a explicat Străinu.

Un alt semn foarte important constă în modificarea nivelului apei din fântâni, care, înainte de producerea unui seism, scade sau creşte foarte mult. Totodată, apa îşi schimbă culoarea, dar şi gustul, iar cei care se uită în fântână au senzaţia că apa ar fierbe.

Cel de-al treilea indiciu descoperit de general în cei 30 de ani de cercetări îl reprezintă schimbările comportamentale ale animalelor de companie. „Câinii şi pisicile devin foarte nervoşi şi vor să iasă din casă. De asemenea, peştii şi broaştele-ţestoase din acvarii simt vibraţiile pământului şi devin foarte agitaţie”, a mai adăugat Emil Străinu.

Mai mult, în zona ce urmează a fi lovită de cutremur se constată creşterea paraziţilor electrici la recepţiile de telefonie mobilă, televiziune şi radio.

Generalul susţine că cel de-al cincilea semn constă în apariţia, în zona seismică, pe cer, a unor lumini sau descărcări electrice care sunt date de scăpările energetice ale scoarţei terestre spre atmosferă.

Ultimul indiciu se referă la animalele de pământ, precum şerpi sau şobolani, care, înainte de producerea unui seism, vor ieşi din ascunzişuri şi vor fi vizibile pe pământ.

Adaugă un Comentariu

*