Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 31, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » NU A FOST UCIS DE MAIDANEZI! Testele ADN arată că Ionuț Anghel nu a fost mușcat de niciunul dintre cei șase câini vagabonzi

NU A FOST UCIS DE MAIDANEZI! Testele ADN arată că Ionuț Anghel nu a fost mușcat de niciunul dintre cei șase câini vagabonzi 

aurica-anghel-si-ionut-anghel

Rezultatele ADN în cazul copilului de patru ani ucis de câini în parcul Tei arată că acesta nu a fost muşcat de niciunul dintre cei şase maidanezi, relatează DC News.

Probele prelevate de pe corpul micuţului indică faptul că nu există nicio urmă de ADN ale celor şase câini vagabonzi, ceea ce întăreşte ipoteza conform căreia copilul ar fi fost ucis de un câine de luptă.

Marius Marinescu, preşedintele Federaţiei pentru Protecţia Animalelor şi Mediului, a declarat pentru siteul „DC News“: „Am susţinut încă de la început că acel copil a fost ucis de un câine de luptă. Era imposibil ca nişte câini comunitari să facă acele răni pe trupul copilului. Şi era imposibil ca după acest atac, acei câini să stea liniştiţi şi să dea din coadă. Orice etolog a înţeles că acei câini nu erau vinovaţi.Poate că unul dintre ei a mirosit copilul şi avea urme de sânge pe blană, dar aşa cum s-a văzut şi la televizor, erau rezultatul unei atingeri, nu erau produse de o muşcătură. A fost o campanie de dezinformare, de învrăjbire a populaţiei. În acest moment, autorităţile sunt obligate să-l identifice pe proprietarul câinelui de luptă vinovat, care a târât corpul în locul în care a fost găsit“.

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit pe 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.

Decesul a fost cauzat de hemoragia externă, pe corpul copilului fiind găsite sute de plăgi, după cum declara pe 3 septembrie medicul care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML).

Sursa: yahoo.com

3 Răspunsuri la NU A FOST UCIS DE MAIDANEZI! Testele ADN arată că Ionuț Anghel nu a fost mușcat de niciunul dintre cei șase câini vagabonzi

 1. liv

  Nu fratele lui Ionut nu a fost muscat de niciun caine, l-am auzit pe tatal lui la televizior, mai mult cred ca baiatul cel mare s-a pierdut de cel mic si nu a fost prezent la eveniment, de aceea era asa de detasat cand a revenit la bunica lui, cu cetateanul acela.
  Oricare ar fi adevarul trebuie spus raspicat!

   
 2. Eutanasiati Maidanezii

  Trebuie sa fi mare idiot sau lipsit de orice urma de umanitate sa scri un asemenea articol ! Maidanezii au omorit oamenii in tara asta ani ai ani de zile si stie toata lumea si veniti voi acum cu articolu asta de rahat !! EUTANASIATI TOTI MAIDANEZII BAI DOBITOCILOR CA NE OMOARA COPIII .

   
 3. nicol

  de la inceput am spus ca nu maidanezii au omorat copilul ,oare cand vom avea o lege care sa opreasca luptele de caini si interzicerea cainilor de lupta pe paiata romaneasca,pt cine nu stie cum ataca un caine de lupta si cum ataca un maidanez ii sugerez sa se uite pe youtube si o sa inteleaga

   

Adaugă un Comentariu

*