Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » NU AU PREGĂTIT NICI MĂCAR APĂ PENTRU PREŞEDINTELE VASILE BLAGA! Miercuri o aşteptăm pe Elena Udrea, într-o sală mai primitoare

NU AU PREGĂTIT NICI MĂCAR APĂ PENTRU PREŞEDINTELE VASILE BLAGA! Miercuri o aşteptăm pe Elena Udrea, într-o sală mai primitoare 

blaga 1

Vasile Blaga a venit astăzi la Târgovişte pentru a prezenta în faţa membrilor PDL moţiunea cu care vrea să câştige un nou mandat la şefia PDL.

Întânirea s-a derulat în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor, ceea ce demonstrează clar cât de mic a rămas un partid altădată mare!

Lângă Blaga s-au aflat: europarlamentarul Oana Antonescu, Theodor Stoloja, Gheorghe Flutur, Raluca Turcan, Andreea Paul, Radu F. Alexandru, Iulian Vladu, Ovidiu Isăilă, fostul prefect Iancu Caracota, fostul vicepreşedinte CJ Marin Antonescu şi chiar Florin Popescu, preşedintele PDL Dâmboviţa care s-a declarat sprijinitor al Elenei Udrea.

PDL-iştii altădată erau mai darnici când organizau astfel de întâlniri. De data aceasta, în sala rece a Casei de Cultură a Sindicatelor, Vasile Blaga nu a avut pe masă nici măcar un pahar cu apă. La un moment dat, a cerut unul. S-a executat rapid Iancu Caracota, aducând apă.

Miercuri este asteptată, la Târgovişte, şi Elena Udrea. Întâlnirea va avea loc la Centrul de Conferinţe al UVT, un loc mai cald şi mai primitor. Aşteptăm să vedem câte sticle de apă vor fi pe masă… Surse din partid ne-au spus că Florin Popescu nu s-a simţit bine la întâlnirea cu Blaga. Mai mult, zic unii, că, dacă iese Blaga preşedinte, Popescu pierde şefia PDL Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*