Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 30, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » Nu e de bine!

Nu e de bine! 

ion obagilaLa capitolul lideri de partid, nu prea stăm bine. E criză pe toată linia! Nimic de stofă fină. Şi ne mai mirăm de ce suntem mereu la curul Europei, încercând să prindem în mâini vânturile trase de marile cancelarii ale Uniunii, vânturi pe care le considerăm sprijin.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, e prins bine în furcile DNA, ajutat, se pare, de foşti şi actuali colegi de partid şi ajuns şi de niscaiva blesteme ale unora trecuţi pe tuşă în plină exuberanţă, în plină dezlănţuire politică.

La PNL lucrurile sunt la fel. Încurcate, în ceaţă. Nu există zvâc, cum ar zice bunica! Ludovic Orban se află în instanţă, tot într-un dosar instrumentat de DNA. Nu se ştie cum se va soluţiona până la urmă. Tic-tac, tic-tac, toată lumea aşteaptă… Cert este că nimeni nu mai cârâie nici pe partea dreaptă.

Ţara pare că se mişcă din inerţie. Moneda euro a luat-o la galop! Găinile româneşti au trecut, din cauza defecţiunilor din economie şi a derapajelor politice, să facă ouă de aur! Se vând cu un leu bucata! S-a dus dracului şi cu hrana săracului. Omleta şi ochiurile devin preparate de lux! Deocamdată doar bugetarii îşi mai permit un carton cu ouă bio!Restul la stres!

Asta se întâmplă în România anului 2017, spre sfârşit! Totul e aiurea. Până şi urşii s-au căpiat!

Ion Obăgilă

2 Răspunsuri la Nu e de bine!

  1. dezgustatul

    Asa cum ne-a obisnuit, autorul acestui articol cu gust amar ne prezinta o realitate ce pare a fi blestemul dintotdeauna al acestui popor. Oare sa fie si… pentru totdeauna ?!?

     

Adaugă un Comentariu

*