Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » NU VEȚI FI ÎN STARE SĂ ZUGRĂVIȚI MĂCAR CE A CONSTRUIT TATA! (Nicu Ceaușescu) Vezi replica lui Adrian Țuțuianu pentru Florin Popescu

NU VEȚI FI ÎN STARE SĂ ZUGRĂVIȚI MĂCAR CE A CONSTRUIT TATA! (Nicu Ceaușescu) Vezi replica lui Adrian Țuțuianu pentru Florin Popescu 

adrian tutuianu

Dragă domnule baron redistribuit,

Am luat act recent de un material care, după toate indiciile, mi se adresa personal, în cadrul eternei filosofii a văcarului supărat pe sat. Adaug astăzi câteva necesare accente afirmațiilor pe care dumneavoastră, domnule Florin Popescu, le-ați achiziționat de la colaboratorii cu minimă știință de carte. Fac această dureroasă precizare în contextul în care, nu mai e un secret pentru nimeni, dvs nu aveți capacitatea de a vă scrie singur propozițiile, obișnuind să plătiți 4 miliarde lei (din bugetul public) ca să vi se spună ce să spuneți. Chiar, ce-o mai face Profile Communication fără un client atât de (ne)limitat?

Mărturisesc că sunt un admirator al scriiturii inteligente. Atunci când o recunosc. Mitocănia și consecvența în stupiditate rup, însă, legăturile cu fantezia discursului înțepător și transformă bunele intenții în chinuitoare sforțări. Ironiile fine nu supraviețuiesc în compania grobianismului.

Înțeleg că a eșuat încercarea de a vă convinge că firma Lukoil nu e o firmă PSD! În cazul ăsta, vin în întâmpinarea eforturilor celulei operative PDL Dâmbovița și merg cu paralelismul până la capăt: prin natura serviciilor oferite CJD, alte cel puțin 3 firme PSD au devenit abonate la banul public: Vodafone, Orange și Microsoft!

Devine tristă obsesia dvs, domnule baron, de a manipula cu orice preț, indiferent de nivelul abjecției. Ca să vă risipesc, însă, anumite semne de întrebare, pot să vă asigur că instituția pe care o conduc nu a încheiat niciun contract cu firma T. la care faceți referire de când sunt eu președinte. Puteți găsi, totuși, răspunsuri, apelând la finul Boriga și solicitându-i precizări pe marginea contractului nr. 22321a/17.09.2009 (24 miliarde lei!) între Primăria municipiului Târgoviște și firma T.

Aștept încă lămuriri cu privire la obsesia celor 600 miliarde: vă referiți la datoriile scadente pe care le-ați lăsat în 2012 sau la corecțiile financiare pe toate proiectele europene? Ca să știu ce răspund.

P.S: Lacunele evidente cu care ați defilat de-a lungul timpului mi-au lăsat întotdeauna un gust amar. De la „târgovișteanul” Vasile Alecsandri încoace, mi-am propus ca, personal, să contribui periodic la îmbunătățirea bagajului dvs cultural. Dedicația de astăzi este un fragment dintr-un celebru pamflet al anilor 1940:

Mi-a ieşit o floare-n grădină, ca o pasăre roşie rotată, cu miezul de aur. Ai prihănit-o. Ţi-ai pus labele pe ea şi s-a uscat. Mi-a dat spicul în ţarină cât hulubul şi mi l-ai rupt. Mi-ai luat poamele din livadă cu carul şi te-ai dus cu el. Ţi-ai pus pliscul cu zece mii de nări pe stânca izvoarelor mele şi le-ai sorbit din adânc şi le-ai secat. Mocirlă şi bale rămân după tine în munţi şi secetă galbenă pustie în şes. Şi din toate păsările cu graiuri cântătoare, îmi laşi cârdurile de ciori. (Tudor Arghezi, Baroane)

PSD Dâmbovița
Președinte ADRIAN ȚUȚUIANU

2 Răspunsuri la NU VEȚI FI ÎN STARE SĂ ZUGRĂVIȚI MĂCAR CE A CONSTRUIT TATA! (Nicu Ceaușescu) Vezi replica lui Adrian Țuțuianu pentru Florin Popescu

 1. MARIUS

  IN LOC DE EPISTOLE ACIDE MAI BINE V-ATI SFATUI SAPTAMANAL VOI 2, LITERATILOR CA SA SCOATETI JUDETUL DIN GAURA IN CARE L-ATI BAGAT! PUNE-TI MANA LA TREABA DESTEPTILOR NU LA SCRIS PORCARII DE TOATA JENA! ASA POATE NU VA TREBUI SA MAI PLECAM DE ACASA, PRIBEGI IN SPANIA, ALESILOR!!!

   
  • Octavian

   Nu-i credeți pe nemernicii ăștia literați, sunt numai doi refulați, două jigodii care neavând capacități profesionale la locul de muncă, au intrat în politică unde, trebuie să ai burta mare să poți mânca mult rahat și foarte puțin creier să nu poți gândi pentru cei din jurul tău, cei care i-au ales din păcate să le reprezinte interesele. ce păcat Doamne de acești dâmbovițeni că au ales niște dobitoci care în loc să se zbată pentru locuri de muncă în județul ăsta amărât, ei îți trimit scrisori. Rușine ordinarilor, s-aveți soarta lui Nicu Ceaușescu!

    

Adaugă un Comentariu

*