Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » NUMIRE: Nou director general la Arctic. „Am mare încredere în echipa din România”!

NUMIRE: Nou director general la Arctic. „Am mare încredere în echipa din România”! 

Murat Büyükerk - director general Arctic

Arctic SA, cel mai mare producător de electrocasnice din România, are de luna aceasta un nou director general. Murat Büyükerk are o experienţă de 28 de ani în cadrul grupului Arçelik şi este licenţiat în economie al Universităţii Ege din Izmir. Noul director general al Arctic SA a deţinut, începând cu 2014, funcţia de International Regional Sales Director pentru grupul Arçelik, coordonând cu succes lansarea pe piață a unor game diverse de produse și tehnologii de top.

„Preiau conducerea unei echipe cu rezultate extraordinare, pentru care 2017 se remarcă prin realizări importante. Îl felicit pe această cale pe predecesorul meu, domnul Nihat Bayız, în mandatul căruia s-a demarat procesul de construcție a unei noi fabrici de mașini de spălat rufe situată în Ulmi, Dâmbovița, investiție locală de tip greenfield ce reprezintă o piatră de hotar importantă pentru Grupul Arçelik și Arctic.

Noua fabrică de la Ulmi, construită conform standardelor conceptului digital de industrie 4.0, este primul pas în transformarea României într-un hub european de producție pentru Grupul Arçelik. Am mare încredere în echipa din România și sunt sigur că împreună vom duce mai departe povestea de succes a companiei Arctic și vom oferi în continuare produse de cea mai înaltă calitate”, a declarat Murat Büyükerk – noul director general Arctic.

Adaugă un Comentariu

*