Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 1, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » NUMIRE: Poliţia Giurgiu va fi condusă de dâmboviţeanul Ion Viorel Polexe

NUMIRE: Poliţia Giurgiu va fi condusă de dâmboviţeanul Ion Viorel Polexe 

comisar şef Ion Viorel Polexe - inspector şef IPJ Giurgiu

Comisarul şef de poliţie Ion Viorel Polexe, de fel din comuna Văleni, judeţul Dâmboviţa, este, de astăzi – 26 aprilie 2017, noul şef al IPJ Giurgiu. Absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Ion Viorel Polexe a fost încadrat în structurile Poliţiei Române în anul 1995. Este căsătorit şi are un copil.

A lucrat timp de 11 ani pe pe funcţii de execuţie în specialiatea combaterea criminalităţii economico-financiare, în perioada 2006-2011 a fost şeful Poliției Municipiului Moreni, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmbovița, 2011-2013 a fost şeful Serviciului de Investigarea Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmbovița, 2013-2014 a fost adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Giurgiu; 2014-2016 a fost şeful Serviciului de Investigarea Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, din octombrie 2016 a fost împuternicit adjunct al Inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu.

Comisarul şef Ion Viorel Polexe va fi secondat la conducerea IPJ Giurgiu de comisarul de poliţie Cătălin Constantin Cătălin, care a fost împuternicit adjunct al inspectorului şef.

Adaugă un Comentariu

*