Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » O FIRMĂ DE APARTAMENT DIN BUCUREȘTI, ABONATĂ LA BANII CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA! A încasat într-un an 26 de miliarde

O FIRMĂ DE APARTAMENT DIN BUCUREȘTI, ABONATĂ LA BANII CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA! A încasat într-un an 26 de miliarde 

adrian tutuianu

În perioada 2011 – 2012, în epoca lui Florin Popescu, Consiliul Județean Dâmbovița a contractat servicii de furnizare materiale publicitare, servicii de publicitate și servicii de difuzare spoturi TV pentru mai multe proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile cu East Network News SRL, o firmă de apartament din Sectorul 6 al municipiului București.

Norocoasa societate a obținut de la administrația județului 2.606.848,90 lei, după cum urmează:

– 920.548,72 lei ca urmare a implementării proiectului ”Dezvoltarea și consolidarea turismului intern prin promovarea complexului de clădiri și fortificații medievale Curtea Domnească din Târgoviște”

– 910.058,32 lei, ca urmare a implementării proiectului ”Dezvoltarea și consolidarea turismului intern prin promovarea Rezervației de zimbri Neagra”

– 537.354 lei, ca urmare a implementării proiectului ”Turism balnear dâmbovițean, tradiție și continuitate”

– 79.955,20 lei pentru agende

– 79.037,60 pentru calendare

– 79.895,06 lei pentru stilouri și pixuri

Ne-a atras atenția în mod deosebit suma plătită pentru realizarea filmului documentar ”Turism balnear dâmbovițean, tradiție și continuitate” și multiplicarea acestuia pe o mie de DVD-uri, pentru care s-au plătit 37.510 lei, adică peste 370 de milioane de lei vechi!

Suma este de-a dreptul exorbitantă pentru un film de slabă calitate și care nici măcar nu corespunde cu realitatea! Să primești 370 de milioane de lei și să realizezi un film de 20 de minute în care să repeți niște imagini, inseamnă bătaie de joc! Ca să nu mai vorbim că nici montajul nu excelează! Dar, asta este. Europa a dat bani și chiar dacă au fost cheltuiți prost nu ne permitem să facem nimic, spune președintele Consiliului Județean Adrian țuțuianu, fiindcă va trebui să-i înapoiem până la ultimul leuț și acest lucru nu este de dorit.

VEZI AICI FILMUL DOCUMENTAR DE 370 DE MILIOANE!

Adaugă un Comentariu

*