Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » OBIECTIV: PNL Dâmboviţa, la ceasul reactivării generale!

OBIECTIV: PNL Dâmboviţa, la ceasul reactivării generale! 

caraveteanu conferinta pnl 1

Prima conferinţă de presă a PNL Dâmboviţa în zodia Marius Caraveţeanu a debutat astăzi, cum îi şade bine unei asemenea formaţiuni politice, cu… dreptul. Preşedintele organizaţiei, secondat de o parte din ceilalţi membri ai conducerii, a promis că tăcerea care a domnit până astăzi la PNL se va risipi, iar relaţia cu cetăţenii judeţului şi cu mass-media va fi îmbunătăţită.

Marius Caraveţeanu a anunţat că reprezentanţii PNL, primari, consilieri locali şi judeţeni, toţi cei din fruntea filialei care au ceva de spus oamenilor o vor putea face deschis, fără probleme, în cadrul conferinţelor de presă. Şeful PNL Dâmboviţa a recunoscut că, până acum, comunicarea centrului cu organizaţiile din judeţ a fost defectoasă, iar prezenţa liderilor PNL în teritoriu destul de scăzută.O primă noutate! A fost înfiinţat la nivelul organizaţiei Senatul PNL.

„Va fi un for din care vor face parte cele mai marcante figuri ale dreptei din Dâmboviţa. Va fi un sfat al înţelepţilor partidului. O primă condiţie pentru a face parte din această structură internă este aceea de a avea peste 10 ani vechime în partid şi să te fi făcut remarcat în activitatea politică dâmboviţeană”, a precizat preşedintele PNL Dâmboviţa.

PNL Dâmboviţa îşi va lua în serios rolul de cel mai important partid de opoziţie, drept pentru care Marius Caraveţeanu a anunţat că o să monitorizeze „activitatea consiliului judeţean, a consiliilor locale şi, nu în ultimul rând, a Prefecturii. Ne dorim o bună colaborare cu toate instituţiile statului. Vrem să fim un partid unit, un partid puternic”.

caraveteanu conferinta pnl 2

Aurelian Popa, prim-vicepreşedinte, a mărturisit că a aşteptat de multă vreme momentul în care PNL Dâmboviţa va avea un birou politic ales democratic. Popa este mulţumit că organizaţia nu are la cârmă un om vanitos şi că Marius caraveţeanu este adeptul muncii în echipă. Încântaţi de schimbarea produsă în organizaţie s-au arătat a fi şi Gabriel Grozavu (prim-vicepreşedinte) şi Gabriel Plăiaşu (secretar general). Acesta din urmă a precizat că îşi doreşte să scoată PSD de la guvernare, atât în Dâmboviţa cât şi la nivel naţional.

Raluca Rus, aleasă vicepreşedintă a PNL Dâmboviţa, a transmis două mesaje scurte, unul către liberali, pe care i-a rugat să aibă răbdare, fiindcă lucrurile se schimbă şi se schimbă în bine, şi unul către social-democraţi. Mesajul către PSD-işti a fost de tip lozincă, de ţinut minte: „Atenţie, politica dâmboviţeană se schimbă”!

Vicepreşedintele Grigore Gheorghe, primarul oraşului Găeşti, şi-a arătat mulţumirea pentru faptul că echipa de conducere a PNL este una puternică şi pusă pe treabă. La rândul său, Teodor Rădoi – preşedinte al PNL Titu şi viceprimar al oraşului, şi-a exprimat, din postura de vicepreşedinte al PNL Dâmboviţa, disponibilitatea de a face totul pentru revigorarea PNL.

„Mă bucur că fac parte din această echipă care s-a conturat la nivelul organizaţiei. Mă bucur că avem un nou preşedinte care poate să facă lucruri bune pentru PNL. Trebuie să trecem foarte repede peste euforia victoriei de săptămâna trecută. Ne aşteaptă un drum foarte lung, un drum foarte greu. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, avem un adversar în Dâmboviţa, PSD, care are majoritate în Consiliul Judeţean, are majoritatea primarilor din judeţ. O bătălie foarte grea va fi în următoarele campanii electorale. Noi trebuie să fim uniţi, să muncim, să mergem la firul ierbii, cum se spune, să mergem în localităţi, să vorbim cu cetăţenii. Dacă stăm în birouri ca şi până acum nu o să face nimic ca lumea, nu o să ajungă mesajul nostru la oameni”, a declarat Teodor Rădoi.

Vicepreşedintele Adrian Mocanu, consilier judeţean, a marşat pe ideea reconsolidării organizaţiei de tineret a PNL Dâmboviţa. Mocanu a spus că va face tot ce-i stă în putinţă pentru a atrage noi membri în partid.

Din cele constatate la conferinţa de presă de astăzi, pare sigur că PNL Dâmboviţa îl va susţine pe Ludovic Orban pentru preluarea funcţiei de preşedinte al partidului la nivel naţional.

Adaugă un Comentariu

*