Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, noiembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » OBIECTIV: „Vrem ca Târgovişte să redevină principalul reper din baschetul feminin naţional”

OBIECTIV: „Vrem ca Târgovişte să redevină principalul reper din baschetul feminin naţional” 

echipa baschet 1

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, le-a felicitat astăzi pe componentele echipei de baschet, care au reuşit, la sfârşitul săptămânii trecute, să câştige Cupa României. O performanţă extraordinară, obţinută în condiţiile în care CSM Târgovişte nu a plecat ca favorită! De altfel, nici nu a avut trasat un astfel de obiectiv pentru actualul sezon, întrucât lotul nu este consolidat.

conferinta echipa baschet 1

„Este cea de-a 10-a Cupă a României pe care echipa din Târgovişte o câştigă. Le transmit adversarilor să se obişnuiască cu asemenea imagine la Târgovişte. Le felicit pe fete, conducerea tehnică şi pe cea a Clubului, pentru că, iată, au reuşit să uimească din nou lumea baschetului românesc. Ştiu că în spatele acestui rezultat este multă muncă.

Mă bucur foarte mult că am învins elita baschetului feminin naţional. Mă bucur că am bătut echipa din Sfântu Gheorghe şi vă asigur de suportul nostru în continuare. Împreună cu domnii Ciprian Prisăcaru, Cătălin Tănase şi Ioan Valerian, eu zic că facem o echipă bună şi vom avea performanţe foarte bune la Târgovişte. Sezonul viitor, cred că vom stabili ca obiectiv şi vom asigura condiţiile necesare pentru câştigarea titlului. Acest sezon a fost cumva unul de tranziţie, dar mai departe vrem ca Târgovişte să redevină principalul reper din baschetul feminin naţional”, a fost mesajul primarului Cristian Daniel Stan.

echipa baschet 2Ciprian Prisăcaru – preşedintele CSM Târgovişte a punctat că performanţa obţinută sâmbătă este un început pentru ceea ce urmează şi, evident, le-a felicitat pe jucătoare pentru acest „rezultat important şi neaşteptat, dar foarte dorit”.

„A fost un meci fabulos, într-o sală ostilă nouă. Absolut toată lumea a ţinut cu oricine altcineva, nu cu CSM Târgovişte, pentru că noi le-am eliminat echipa. Iată că aceste fete absolut minunate au făcut posibil să ne bucurăm de acest trofeu şi vă promitem cu toţii că nu vă vom dezamăgi. Iată că se poate face sport de performanţă şi cu bani mai puţini, dar cu mai multă onestitate, cu mai multă muncă şi cu mai multă implicare”, a declarat preşedintele CSM Târgovişte – Ciprian Prisăcaru.

Antrenorul Cătălin Tănase le-a mulţumit reprezentanţilor autorităţilor locale pentru faptul că au dat echipei şansa să ducă tradiţia mai departe.

„Sunt foarte bucuros că am reuşit să aducem un trofeu important la Târgovişte. Tradiţia acestui club ne obligă şi ne motivează să dăm totul pe teren. Mulţumesc acestor minunate fete, care au crezut în şansa noastră până la capăt şi nu s-au lăsat bătute, indiferent de situaţie şi de condiţii. Îi asigur pe toţi târgoviştenii că nu ne vom opri aici. Târgovişte are tradiţie în baschet feminin şi trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă să o ducem mai departe”, a punctat Cătălin Tănase.

În cuvântul său, Porchia Green – căpitanul CSM Târgovişte a explicat că sprijinul pe care echipa în are din partea preşedintelui Clubului şi primarului municipiului Târgovişte le-a motivat să meargă mai departe până la câştigarea trofeului.

Adaugă un Comentariu

*