Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Obligată să se prostitueze de un tânăr care-i jurase iubire

Obligată să se prostitueze de un tânăr care-i jurase iubire 

catuse k

Un tânăr de 20 de ani, din Topoloveni, a fost reţinut de poliţiştii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate Piteşti, fiind acuzat de trafic de minore.

Daniel Viţălaru a racolat o adolescentă, elevă a Colegiului Tehnic Dimitrie Dima, pe care a obligat-o apoi să întreţină relaţii sexuale cu diferiţi bărbaţi, contra unor sume de bani. Ca regulă, adolescenta era dusă la locuinţele clienţilor, însă au fost destule cazuri când partidele de amor s-au consumat şi într-o încăpere a Gării Călineşti, proxenetul având complice un angajat CFR.

Viţălaru a cunoscut-o pe fată prin intermediul unei reţele de socializare, i-a declarat iubire şi a convins-o să fugă cu el. Acum, se află în arest pentru următoarele 20 de zile, timp în care ancheta continuă.

Victima sa se afla sub ocrotirea statului, fiind cazată în Centrul de tip familial „Dumbrava minunată”, după ce trăise în trecut o traumă asemănătoare, fiind victima altei reţele de proxeneţi. Acum, a fost transferată la Centrul de Primiri în Regim de Urgenţă Piteşti.

Adaugă un Comentariu

*