Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, decembrie 15, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » OFF ROAD: 50 de echipaje, prezente la Târgovişte pentru a IV-a etapă a Campionatului Naţional. VIDEO

OFF ROAD: 50 de echipaje, prezente la Târgovişte pentru a IV-a etapă a Campionatului Naţional. VIDEO 

conferinta off road

Cei mai buni sportivi de off road din România îşi dau întâlnire în acest week-end la Târgovişte, unde se organizează cea de-a IV-a etapă a Campionatului Naţional (20-23 iiulie 2017). Sunt aşteptate 50 de echipaje, ceea ce înseamnă 100 de concurenţi, între care foarte multe fete, şi încă 50 de oameni în staff-ul tehnic.

Vineri şi sâmbătă, competiţia se va desfăşura în pădurile din jurul municipiului, iar duminică, 23 iulie, de la ora 10:00, va avea loc, la ieşirea din municipiu spre Pucioasa, în zona dintre benzinăria Mol şi Ansamblul Rezidenţial Class Park, ultima probă – Trialul, la care publicul va avea acces necondiţionat.

off road targoviste 1

„Din punctul meu de vedere, off road-ul este cea mai frumoasă disciplină de sub umbrela motor-sportului. În nici o altă disciplină nu o să găsiţi atât de mult fair-play ca în off road. Eu sunt foarte ataşată de off road şi am devenit brand-ambsador al acestei discipline sportive. Mă bucur că pot să ajut, că pot să atrag oameni, să vină să vadă că este un sport atât de frumos, singurul în care îi văd pe sportivi ca pe o mare familie”, a declarat Roxana Ciuhulescu – organizator CORB Adventure Days 2017.

Cât priveşte ultima zi de concurs, cea care se va desfăşura sub ochii spectatorilor, Roxana Ciuhulescu a dezvăluit că aceştia vor avea ocazia să facă plimbări cu vehiculele Side by Side, împreună cu piloţii.

off road targoviste 2

Sportivii vor sosi la Târgovişte joi, 20 iulie, iar maşinile vor putea fi admirate pe platoul din faţa Prefecturii Dâmboviţa în fiecare seară, începând cu ora 20:30.

“Faţă de 2016, anul acesta avem şi o noutate. În plus faţă de clasele de conc urs deja cunoscute şi stabilite – Standard, Open şi Extrem, există şi o clasă separată pentru vehiculele Side by Side, care, până acum, nu şi-au prea găsit locul în cadrul nici uneia dintre federaţii. Unii le consideră motociclete-atv-uri, alţii le consideră karturi, alţii le consideră maşini şi ca atare nimeni nu şi le-a asumat. Iată că, de anul acesta, începând cu Târgovişte, Side by Side este clasă în cadrul Campionatului Naţional de Off Road.

Târgovişte este deja un reper pe harta off road-ului. Oamenii vin aici cu foarte multă plăcere şi bucurie, atât datorită cadrului natural, cât şi pentru ospitalitatea cu care sunt întâmpinaţi de locuitori”, a precizat Silviu Bulugioiu – organizator, preşedintele Clubului Off Road Bucureşti CORB 44.

Premierea câştigătorilor CORB Adventure Days 2017 se va organiza duminică, după Trial, în aceeaşi locaţie: zona dintre benzinăria Mol şi Ansamblul Rezidenţia Class Parc, la ieşirea din Târgovişte spre Pucioasa.

VIDEO – Traseul Standard trece pe lângă stejarul de 1.000 de ani de la Gheboieni

Adaugă un Comentariu

*