Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, august 12, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » OFICIAL: Consilierul Gheorghe Ifrim şi angajatul său au fost împuşcaţi de braconieri!

OFICIAL: Consilierul Gheorghe Ifrim şi angajatul său au fost împuşcaţi de braconieri! 

asasinat targoviste 3

Procurorii au stabilit că cei doi bărbaţi găsiţi decedaţi, joi-seară, pe un câmp de la marginea municipiului Târgovişte au fost executaţi de braconieri, după ce s-a confirmat relatarea prietenului cu care Gheorghe Ifrim vorbea la telefon exact când a fost împuşcat. Acesta îşi sunase amicul pentru a-i cere să sune la 112 fiindcă a văzut mai mulţi braconieri în zona unde avea un teren cultivat cu varză. Ultimele sale cuvinte au fost: „Vă dau pe mâna Poliţiei”!

„În urma necropsiei celor două cadavre găsite în apropierea Municipiului Târgovişte, a rezultat că una dintre victime are două plăgi împuşcate, una în abdomen şi una în cap, iar cealaltă are o plagă împuşcată în abdomen. Se pare că s-a tras de la mică distanţă, cu alice. Se confirmă relatarea bărbatului cu care a vorbit la telefon una dintre victime, în sensul că purta o discuţie la telefon şi a făcut vorbire de faptul că cineva s-ar afla la braconaj”, a declarat pentru Adevărul procurorul Camelia Matei – purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Sursa foto: Adevărul

Sursa foto: Adevărul

CITEŞTE ŞI: S-au tras câte două focuri de armă asupra bărbaţilor asasinaţi lângă Târgovişte

Foarte probabil consilierul UNPR Gheorghe Ifrim, în vârstă de 49 de ani, îi cunoştea pe braconieri. Potrivit medicilor legişti, acesta a decedat primul, fiind împuşcat în cap şi în abdomen, de la mică distanţă. Angajatul său, Ion neagu, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit la 100 de metri distanţă. Cel mai probabil, acesta a încercat să scape fugind, însă a fost şi el răpus de gloanţe. Maşina cu care cei doi au ajuns în zona Nisipuri a fost găsită la circa 500 de metri depărtare, în dreptul terenului pe care-l deţinea Ifrim.

Crima se pare că a avut loc joi, 26 octombrie, în jurul orei 13:00, cadavrele fiind descoperite abia spre seară. Surse din rândul anchetatorilor spun că cei doi bărbaţi i-au alergat pe braconieri, încercând să-i prindă.

Dumitru Coarnă, liderul Sindicatelor din Poliţie, a declarat astăzi la Antena3 că, potrivit informaţiilor sale, anchetatorii din Dâmboviţa sunt foarte aproape de a-i prinde pe criminali.

3 Răspunsuri la OFICIAL: Consilierul Gheorghe Ifrim şi angajatul său au fost împuşcaţi de braconieri!

 1. corina

  Braconj in DEX: Practicarea ilegala a vanatului sau pescuitului.
  Despre ce braconaj este vorba, pe un teren cu varza?
  La o reglare de contul intre menbrii unei grupuri interlope nu v-ati gandit?

   
 2. Maria

  Voi ați gândit înainte sa scrieți? De ce cacat sa suni pe altcineva sa îi spui sa sune la 112 când putea sa o facă el dacă voia sa anunțe politia. Și by the way, glonțul cu alicele nu sunt chiar sinonime.

   
  • Boguslav

   La vanatoare de iepuri te-ai gândit?

    

Adaugă un Comentariu

*