Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » OFIȚER DGA SUB ACOPERIRE, TORTURAT DE TREI POLIȚIȘTI! Află aici detaliile explozive din spatele acestei execuții

OFIȚER DGA SUB ACOPERIRE, TORTURAT DE TREI POLIȚIȘTI! Află aici detaliile explozive din spatele acestei execuții 

barbat_torturat

Judecatoarea Liliana Badescu de la Sectia penala a Curtii de Apel Bucuresti a dispus arestarea preventiva a politistilor care l-au lipsit de libertate, torturat, dezbracat, lovit cu bata si amenintat cu arma pe un ofiter DGA sub acoperire.

Polițiștii i-au sustras abuziv ofiterului DGA portofelul, dar si telefoanele mobile si i-au perchezitionat fara autorizatie camera, crezand ca acesta este un traficant de droguri, nicidecum un coleg de-al lor.

Abia cand au aflat cine este au inceput tortura si amenintarile la adresa ofiterului DGA, pe care au vrut sa il „pedepseasca” pentru lipsa de loialitate dupa ce i-a pus la incercare pentru a le proba probritatea profesionala: „In fapt, s-a retinut in noaptea de 02/03.05.2013, inculpatii, lucratori in cadrul B.C.C.O. Constanta, desfasurau o actiune pe linia combaterii traficului de droguri in zona Clubului Kudos Bcach din Mamaia.

In acelasi timp, in zona isi desfasura activitatea sub identitatea T.F.C., atribuita in conformitate cu prevederile art.2241 Cod procedura penala, un investigator sub acoperire autorizat de procurori din cadrul D.N.A. – Sectia de combatere a coruptiei.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

Adaugă un Comentariu

*