Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » OMNISPORT: Ciprian Iugulescu nu va mai fi preşedinte la CSM Târgovişte

OMNISPORT: Ciprian Iugulescu nu va mai fi preşedinte la CSM Târgovişte 

ciprian iugulescu

Ciprian Iugulescu a ales să spună adio Clubului Sportiv Municipal Târgovişte. Actualul preşedinte al clubului dâmboviţean a luat hotărârea de a demisiona din funcţie la sfârşitul acestei săptămâni, după ce va veni din concediu. Acesta a decis să renunţe la preşedenţia CSM-ului după o perioadă de opt ani, în care clubul a bifat numeroase performanţe majore.

„E posibil orice. Despre această situaţie, mai multe pot să spun după ce revin din concediu”, ne-a declarat Ciprian Iugulescu.

Pe de altă parte, Cristian Stan, primarul oraşului Târgovişte, confirmă şi el că actualul preşedinte al clubului vrea să părăsească acest post.

„Mi-a cerut încetarea contractului de muncă prin acordul ambelor părţi”.

După ce Iugulescu nu se va mai afla în fruntea conducerii clubului, preşedinte interimar va deveni Adrian Pătraşcu, actualmente vicepreşedinte, până când postul va fi scos la concurs.

Pe de altă parte, mai multe surse susţin că Gabriel Boriga nu este interesat de preşedenţia Clubului Sportiv Municipal Târgovişte. Foarte probabil, în această vară, Iugulescu ar putea ajunge vicepreşedinte al clubului de fotbal Chindia Târgovişte.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*