Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » PRISĂCARU a preluat atribuțiile de președinte la CSM Târgoviște

PRISĂCARU a preluat atribuțiile de președinte la CSM Târgoviște 

prisacaru

Începând de joi – 1 septembrie, Ciprian Prisăcaru a preluat atribuțiile de președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. În noua funcție, fostul director al Clubului Sportiv Târgoviște l-a înlocuit pe “interimarul” Adrian Pătrașcu, cel care l-a substituit pe Ciprian Iugulescu, după ce acesta și-a dat demisia în luna iulie. În urma concursului susținut, Prisăcaru a obținut 91,83 de puncte.

Noul președinte vizează ca echipele de volei și baschet ale CSM-ului să atingă performanțe înalte și în noua stagiune, așa cum s-a realizat și în ultimii ani. La volei se mizează pe cucerirea titlului de campioană, pe adjudecarea Cupei României și pe un parcurs cât mai lung în Cupa CEV. În schimb, la baschet, cum echipa a suferit mari modificări în această vară, obiectivul va fi o clasare în primele șașe locuri.

Prisăcaru dorește rezultate deosebite și la sporturile individuale, la discipline precum box, radioamatorism, judo sau tenis. În această săptămâna, Consiliul Local Târgoviște a alocat CSM-ului suma de 1.000.000 de lei, bani care vor ajuta clubul să înceapă activitățile la volei și baschet în noua stagiune.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*