Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 19, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » OMNISPORT: Sala de atletică grea a CSM Târgovişte prinde contur

OMNISPORT: Sala de atletică grea a CSM Târgovişte prinde contur 

sala atletica grea 5

Clubul Sportiv Municipal Târgovişte va beneficia din acest an de o sală modernă de atletică grea. Noua construcţie va reprezenta o adevărată bijuterie pentru pugiliştii antrenaţi de Nicu Tamaş. Clădirea în care a funcţionat, până în 2012, o centrală termică de cartier s-a transformat radical şi va deveni noua „casă” a boxerilor de la CSM.

sala atletica grea 4

Lucrările din încăperea principală a sălii au fost finalizate în proporţie de 90%. În perioada imediat următoare urmează să fie amenajate vestiarele, grupurile sanitare şi sauna. De asemenea, aceasta va fi dotată cu un ring pentru antrenamente, saci de box şi alte materiale folositoare sportivilor. Investiţia, fără dotări, se ridică în jurul sumei de 100.000 de lei, fiind suportată de CSM, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Târgovişte.

sala atletica grea 3

„Sportivii noştri au mare nevoie de o astfel de sală. În curând, după ce vor fi finalizate toate lucrările, aceştia se pot pregăti în linişte. Aceasta va fi prima sală de atletică grea din Târgovişte şi va fi dotată cu echipamente moderne. Prima parte a lucrărilor din încăperea principală a fost finalizată în proporţie foarte mare. Toate fondurile pentru reparaţii au venit din bugetul CSM, cu sprijinul autorităţilor locale. Un rol important, la consolidarea acestei săli, l-a avut şi primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan”, ne-a declarat Ciprian Iugulescu, preşedintele lui CSM Târgovişte.

Ionuţ Parghel

Aşa arăta centrala termică de cartier, în ainte să înceapă lucrările ce o vor transforma într-o modernă sală de atletică grea…

sala atletica grea 2 sala atletica grea 1

Adaugă un Comentariu

*