Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 12, 2021
Sunteți Aici Home » POLITIC » OPOZIŢIA SUFLĂ, DAR NU ARE FORŢĂ: „USL ar fi îngenuncheat România, dacă nu era Traian Băsescu”

OPOZIŢIA SUFLĂ, DAR NU ARE FORŢĂ: „USL ar fi îngenuncheat România, dacă nu era Traian Băsescu” 

eugen tomac

O declaraţie care te pune pe gânduri a făcut preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac. Liderul MP, care a participat la mitingul desfăşurat în Capitală împotriva modificărilor aduse Codului Penal, a spus că, dacă nu ar fi fost la Cotroceni Traian Băsescu, USL ar fi îngenuncheat România.

”Dacă nu au furat, nu au mințit și nu îi păcălesc pe români, nu au de ce să se teamă. Noi nu ne temem, noi nu vrem imunitate pentru parlamentari, noi vrem cetățeni români egali în fața legii, vrem o Românie onestă, o Românie europeană, o Românie în care democrația să se simtă la ea acasă, nu pușcăriași care se ascund în spatele legilor în Parlamentul național”, a menţionat Eugen Tomac.

Aleşii neamului nu numai că îşi bat joc de popor prin legile pe care le promovează dar îşi mai fac de lucru în sălile Parlamentului într-un mod dizgraţios. Mihaela Popa, senator PNL, spărgea seminţe în plen. Când ziariştii i-au reproşat gestul a răspuns că urmează un tratament naturist. Cică un coleg care a văzut că este răcită i-a dat un păhărel ce conţinea cereale.

2 Răspunsuri la OPOZIŢIA SUFLĂ, DAR NU ARE FORŢĂ: „USL ar fi îngenuncheat România, dacă nu era Traian Băsescu”

  1. Mediul Privat

    cine ingenunchia Romania modificarile impuse la Buxelles sa oricum interopul ala nu maiare ce sa caute la Cotroiceni. Nu va este rusine cu maimutoiul ala care in ultimii 4 ani a faciut numai circ la televizor , adica in spatiul public

     
  2. jos psd

    Eugen Tomac, un om corect, nu ca hotii de la psd!

     

Adaugă un Comentariu

*