Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, martie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » OPREA: „Modul în care Adrian Ţuţuianu interferează în activitatea CJ Dâmboviţa este lipsit de eleganţă”!

OPREA: „Modul în care Adrian Ţuţuianu interferează în activitatea CJ Dâmboviţa este lipsit de eleganţă”! 

CJD fara PSD

Şedinţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa, programată joi – 25 ianuarie 2018, la ora 14:00, a început cu o întârziere de 10 minute, urmare faptului că aleşii PSD au fost convocaţi la discuţii de şeful lor de partid, senatorul Adrian Ţuţuianu. În sală, au stat în aşteptare reprezentanţii aparatului de specialitate al CJD, consilierii liberali, preşedintele Alexandru Oprea şi prefectul Antonel Jîjîie.

Având în vedere tensiunile existente între liderul PSD Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu şi şeful judeţului – Alexandru Oprea, în cele 10 minute, s-au făcut diferite speculaţii. Că social-democraţii vor boicota şedinţa, că vor veni până la urmă, însă nu vor aproba proiectul de hotărâre privind repartizarea unor sume către primăriile din judeţ…

Nici vorbă de aşa ceva! Au venit, ce-i drept cu 10 minute peste ora stabilită, şi au şi votat alocarea fondurilor în forma propusă de conducerea Consiliului Judeţean. Ba, chiar şi-au cerut scuze pentru întârziere, în momentul în care preşedintele CJD le-a solicitat ca, de acum înainte, să respecte convocatorul. A mai spus Alexandru Oprea că i se părea de bun simţ ca preşedintele PSD Dâmboviţa să-i fi adresat invitaţie de participare la întâlnire, fiindcă este, cel puţin deocamdată, consilier judeţean PSD.

Alexandru Oprea - preşedinte CJ Dâmboviţa

Alexandru Oprea – preşedinte CJ Dâmboviţa

„Modul în care senatorul Adrian Ţuţuianu înţelege să interfereze în activitatea Consiliului Judeţean Dâmboviţa mi se pare lipsit de eleganţă din multe puncte de vedere”, a precizat Alexandru Oprea, care l-a invitat, săptămâna trecută, pe liderul PSD Dâmboviţa la conferinţa de presă în cadrul căreia şi-a prezentat raportul de activitate ca şef al judeţului.

Preşedintele PSD Dâmboviţa convocase pentru astăzi, 26 ianuarie 2018, şedinţa Comitetului Executiv Judeţean, în cadrul căreia să fie decisă soarta lui Alexandru Oprea la conducerea judeţului. Adrian Ţuţuianu nu a făcut un secret din faptul că este nemulţumit de succesorul său la Consiliul Judeţean şi a lăsat să se înţeleagă că este nevoie ca acesta să fie schimbat din funcţie. Având în vedere că astăzi are loc la Bucureşti şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD pentru validarea miniştrilor Cabinetului Dăncilă, întâlnirea de la Dâmboviţa a fost amânată pentru vineri, 2 februarie.

La rândul său, Alexandru Oprea a declarat că nu se agaţă de funcţie, prin urmare, se va supune deciziei pe care o va lua partidul. A mai spus şeful judeţului că nu este un tip comod şi, probabil, acest lucru îi deranjează pe unii dintre colegii săi social-democraţi.

„Rămân un om de echipă. Că deranjeaz pe unii sau pe alţii, asta este viaţa! Nu voi fi niciodată un «yes, man!» de serviciu. Nu mă cramponez de funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Oamenii vin şi pleacă. Importante sunt proiectele care rămân în urma noastră, iar eu sunt mândru de ceea ce am realizat”.

Într-adevăr, cifrele din raportul de activitate al preşedintelui CJD Alexandru Oprea par să fie potrivnice liderului PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, însă, atunci când există voinţă politică, s-a dovedit nu o singură dată, rezultatele nu contează şi schimbarea se produce…

Adaugă un Comentariu

*