Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ORGANIZARE: Liberalii îşi stabilesc strategia pentru alegerile locale din 2016, în cadrul unor întâlniri zonale

ORGANIZARE: Liberalii îşi stabilesc strategia pentru alegerile locale din 2016, în cadrul unor întâlniri zonale 

liberali pitesti

Liberalii din 10 judeţe s-au întâlnit la Piteşti, pentru a stabili strategia pentru alegerile locale din 2016. La discuţii au participaţ şi lideri importanţi de la centru: Marian Petrache – secretar general; Mihai Voicu – vicepreşedinte şi Mihai Barbu – secretar general adjunct.

„Traversăm o perioadă destul de dificilă din punct de vedere politic, iar viitorii aleşi locali trebuie să demonstreze că putem reface încrederea în clasa politica românească prin verticalitate, onestitate, competenţă, dar şi prin acordarea atenţiei faţă de programele de dezvoltare a localităţilor din fiecare judet, faţă de electorat care prin votul său, ne acordă şansa de a demonstra că România poate fi aceea a «Lucrului bine făcut». Alegerile locale de anul viitor sunt foarte importante atât pentru viitorul comunităţilor locale din întreaga ţară”, precizează Adrian Miuţescu – purtător de cuvânt PNL Argeş.

Întâlnirea zonală organizată la Piteşti a reunit liberali din judeţele Argeș, Giurgiu, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Olt, Vâlcea, Dolj, Gorj, Mehedinți.

Adaugă un Comentariu

*