Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PADINA FEST: Eşti pregătit pentru aventură? Depăşeşte-ţi limitele în Munţii Bucegi!

PADINA FEST: Eşti pregătit pentru aventură? Depăşeşte-ţi limitele în Munţii Bucegi! 

padina fest

Ne mai despart două zile şi câteva ore de momentul când se va da startul ediţiei 2015 a Festivalului Padina Fest, care se va desfăşura între 23 şi 26 iulie. Născut din dragoste şi grijă pentru natură, Padina Fest îmbină cu succes aventura, muntele şi muzica într-un cadru special: Platoul Padina din Munţii Bucegi.

„Timp de 4 zile, de dimineață până târziu în noapte vei escalada munții din zonă și îți vei depăși limitele prin tot soiul de activități care vor duce adrenalina la cote amețitoare. Seara în faţa scenei te vei distra cu trupe care nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Padina Fest este un eveniment complex, gândit astfel încât să ofere tuturor participanților activități diverse și distracție fără a periclita cadrul natural. Astfel, promovarea zonei turistice, ecoturismul la mare altitudine, ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural precum și ridicarea gradului de educare montană în rândul participanților sunt cap de listă în ceea ce privește obiectivele acestui festival”, promit organizatorii.

program padina fest 2015

Adaugă un Comentariu

*