Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » Paraschiv: „Nu ştiu termenii şi condiţiile fuziunii cu FCM”

Paraschiv: „Nu ştiu termenii şi condiţiile fuziunii cu FCM” 

fotbalisti

Perioada estivală se anunţă una cu multe necunoscute pentru Flacăra Moreni. Divizionara D dâmboviţeană vizează să joace la un nivel mai înalt sezonul viitor, dar aceasta păstrează şanse reduse de a mai accede la barajul de promovare pentru Liga 3-a. Într-o luptă la baionetă cu FC Aninoasa, pentru supremaţia titlului judeţean, gruparea din vecinătatea Târgoviştei se află în fruntea podiumului, iar Flacăra pe locul secund, cu doar trei etape înainte de finalizarea stagiunii.

Pentru a fi siguri că pot activa în noul sezon al Ligii a 3-a, morenarii i-au în calcul şi o eventuală fuziune cu FCM Târgovişte. Conducătorii „lupilor” vor lua o hotărâre sigură cu privire la acest proiect comun la finalul campionatului, când se va ştii exact pe ce loc se vor încheia campionatul Tronaru et comp. Managerul general, Gabriel Paraschiv al formaţiei de pe Cricov, nu stăpâneşte prea bine „subiectul” fuziunii cu FCM, dar lasă de înţeles că multe lucruri despre situaţia divizionarei D se vor afla după încheierea Ligii a 4-a.

„Nu ştiu care sunt termenii şi condiţiile ce ţin de fuziunea cu FCM Târgovişte. E prematur să vorbesc pe această teamă. Mai multe lucruri despre acest lucru şi situaţia echipei pot spune la finalul campionatului. Până atunci, dorim să câştigăm toate meciurile pe care le mai avem de disputat numai pe teren. Încă suntem încrezători că Aninoasa va face un pas greşit şi noi vom ajunge la baraj”, ne-a precizat Paraschiv.

Principalul obiectiv al morenarilor în acest sezon este promovarea în Liga a 3-a, ţintă stabilită înainte de debutul în actualul campionat.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*