Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » PARCUL NATURAL BUCEGI, SUB SEMNUL ABUZULUI! Viitoarea stațiune de pe Muntele Nucet, la top secret?

PARCUL NATURAL BUCEGI, SUB SEMNUL ABUZULUI! Viitoarea stațiune de pe Muntele Nucet, la top secret? 

bucegi

Organizația Comunitatea Bucegilor din Bușteni, Prahova, a pornit lupta cu autoritățile locale și centrale care ascund adevăruri crude despre modul defectos în care este administrat Parcul Natural Bucegi.

Iubitorii muntelui cer anumite clarificări cu privire la o serie de obiective ce urmează a fi construite în munte.

Comunitatea Bucegilor vrea să știe cum s-au acordat anumite autorizații. Este știut că în zona muntelui Nucet s-a aprobat ridicarea de către o firmă din Israel a unei stațiuni turistice.

Consiliul Județean Dâmbovița a privit cu ochi buni demararea unei astfel de investiții dar, mai multe amănunte, până în momentul de față nu a oferit.

Israelienii vor avea la dispoziție 200 de hectare. Din câte știm, în anii 90, Mânăstirea Nucet a revendicat în baza unor documente o parte din muntele cu același nume care i-ar fi aparținut.

Ce s-a mai întâmplat mai departe, nu se mai cunoaște, dar vom încerca să aflăm în perioada imediat următoare.

Administrația Parcului Natural Bucegi a fost în nenumărate rânduri acuzată că acoperă unele abuzuri. Turiștii, oamenii muntelui, sunt bulversați când văd în ce haos s-a construit în Bucegi, aproape fără nicio regulă, fără respect față de natură. Vom reveni

VEZI AICI CE ÎNTREBĂRI AU FOST ADRESATE AUTORITĂȚILOR

2 Răspunsuri la PARCUL NATURAL BUCEGI, SUB SEMNUL ABUZULUI! Viitoarea stațiune de pe Muntele Nucet, la top secret?

  1. supernaturalvibes

    BRAVO !!! Mediatizarea intensa va da rezultate in cele din urma.Chiar daca oamenilor le este frica pana si sa scrie un comentariu,sa stiti ca va sunt apreciate semnalele de alarma.Tineti-o tot asa!!!!!

     
  2. criscar50

    Cu cat mai multe voci si mai ferme,cu atat cresc sansele de a fi stopat dezastrul din Bucegi.Dar asemenea abuzuri se produc la scara nationala,profitandu-se de lipsa de reactie a autoritatilor cu atributii in domeniul respectarii mediului,dar si de nepasarea cetatenilor!Cu atat mai importante asemenea initiative ca a dv sau a Bucegistului.Prin solidaritate,spre salvarea mediului vital!

     

Adaugă un Comentariu

*