Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Partidul mamut e pe… vine

Partidul mamut e pe… vine 

ion obagila 1Presimt că, în Dâmboviţa, PSD va avea o problemă. Adrian Ţuţuianu nu dă încă importanţă fenomenului sau nu vrea să o arate. E oricum neliniştit. Nu doreşte să-l supere pe ministrul Oprea. E încă aliat la guvernare! La orizont se prefigurează trupul unei organizaţii politice mamut. Ceva ce nu s-a mai văzut în Târgovişte. Au deja sediu big, banii nu par să fie o problemă, mijloace media, suficiente. Vin şi surprizele! Nu le enumăr acum, nu este cazul.

Abia se formează echipa. Din câte se pare, se adună de peste tot. Spumă, dar şi ciurucuri, nu se poate altfel. Mulţumiţi şi nemulţumiţi. Prieteni, dar şi duşmani. Rămâne să vedem rezultatele. Ce finalitate are acest spectacol politic de forţă. Dacă se merge tot pe ideea că mijloacele fixe reprezintă totul, cum ştiu eu, şi nu se mizează pe oamenii cu credinţă şi devotaţi conceptului de bine nu va fi nimic, doar un fâs.

Sper ca liderii să aibă grijă de cine ascultă şi pe cine bagă în faţă. Sunt destui care fac pe deştepţii, pe indispensabilii. Ar fi păcat să te înhami la o acţiune ce poate ar schimba radical ideea despre politică şi să asculţi sfaturile unor limbişti de profesie. S-a mai întâmplat şi a ieşit prost! Politica este mai delicată decât o televiziune. Nu poţi să o reconstruieşti tot timpul după mofturile unuia sau altuia…

Răspuns la Partidul mamut e pe… vine

  1. Marieta Dascalu

    Cum spunea cineva, ii ia lui Tutuianu „caii de la bicicleta” . Școala le mai trebuie. Ei au impresia ca banii inseamna totul !

     

Adaugă un Comentariu

*