Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 12, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PDL-IȘTII IES ÎN STRADĂ: „Taxele și accizele Guvernului Ponta vor îngenunchia mediul de afaceri și populația”

PDL-IȘTII IES ÎN STRADĂ: „Taxele și accizele Guvernului Ponta vor îngenunchia mediul de afaceri și populația” 

claudiu dumitrescu

500 de membrii PDL vor participa mâine, 5 decembrie, la un marș de protest care se va organiza în centrul Târgoviștei. Acțiuni similare vor fi organizate în toată țara. Este modalitatea prin care Opoziția ia atitudine împotriva noilor taxe și accize pe care Guvernul Ponta le pregătește românilor.

„Sunt taxe și accize care vor îngenunchia mediul de afaceri și populația. Acești bani nu vor merge la Sănătate, spre exemplu, ci în pușculița de partid pentru alegerile viitoare. Acești bani vor merge la ministerul domnului Dragnea, care îi va împărți primarilor, ca să le obțină sprijinul în alegeri”, a precizat Claudiu Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al PDL Dâmbovița.

La finalul marșului, PDL-iștii se vor reuni la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde vor afla programele politice ale celor doi potențiali candidați PDL pentru Președinția României: Gheorghe Falcă și Cătălin Predoiu, care vor veni la Târgoviște să stea de vorbă cu electoratul.

Sâmbătă, membrii PDL Dâmbovița vor decide, prin alegeri, care dintre cei doi este mai bun pentru a conduce destinele României. După centralizarea rezultatelor din toate regiunile țării, PDL își va anunța oficial candidatul la prezidențiale.

Adaugă un Comentariu

*