Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 11, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PE SURSE: Un patron de farmacii i-a copt-o deputatului Stan. Procurorii DNA vor arestarea parlamentarului

PE SURSE: Un patron de farmacii i-a copt-o deputatului Stan. Procurorii DNA vor arestarea parlamentarului 

ion stan

Nimeni nu se aştepta ca, în plină campanie electorală, deputatul Ion Stan, fost preşedinte PSD Dâmboviţa, să fie săltat de procurorii DNA. În sarcina lui Stan s-au reţinut fapte de corupţie, respectiv trafic de influenţă. DNA a vorbit despre un denunţător, însă şi acum îl ţine la secret. Nu înţelegem de ce. În alte cazuri similare, nu s-a procedat în acest mod. Este clar că cineva a dorit ca Stan să fie scos de pe scena politică.

Sursele noastre spun că denunţătorul este un om de afaceri din Capitală, care are legături cu judeţul Dâmboviţa. Acesta deţine la noi un lanţ de farmacii.

Legătura dintre afacerist şi Stan este mai veche. Patronul de farmacii ar fi ajutat PSD Dâmboviţa şi cu alte ocazii în campaniile electorale. De ce tocmai acum s-a hotărât să meargă la DNA? Cine l-a determinat. Tot pe surse, am aflat că cei care-i vor răul lui Stan sunt colegi de partid, nu neapărat din Dâmboviţa, dar oameni care au dorit să-l îngenuncheze.

Procurorii DNA au cerut ridicarea imunităţii deputatului Ion Stan, pe care vorsă-l aresteze.  Foarte mulţi jurişti sunt bulversaţi de modul cum procedează DNA. Dosarul lui Stan, spun aceştia, este unul firav.

Adaugă un Comentariu

*