Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 14, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PERCHEZIŢII: 10 cagulaţi bănuiţi de tâlhărie, săltaţi de poliţiştii prahoveni

PERCHEZIŢII: 10 cagulaţi bănuiţi de tâlhărie, săltaţi de poliţiştii prahoveni 

perchezitii 1

Poliţiştii prahoveni efectuează la această oră nouă percheziţii domiciliare, în mai multe localități din județ, la locuințele a 10 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de tâlhărie și furt.

Cei în cauză sunt bănuiţi că, în perioada mai – octombrie 2015, ar fi sustras, din societăți comerciale și din locuințele unor persoane fizice, bunuri în valoare totală de peste 40.000 de lei.

Din cercetări a reieşit că, la momentul comiterii faptelor, bănuiții ar fi acționat având chipurile acoperite cu măști sau cagule, pentru a nu fi recunoscuți, iar în unele cazuri ar fi comis acte de violență asupra paznicilor sau persoanelor care se aflau în imobilele vizate.

Poliţiştii pun în aplicare 10 mandate de aducere. Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Serviciul de Investigații Criminale, pentru audieri. La activitate participă și jandarmi.

Adaugă un Comentariu

*