Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, septembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PERCHEZIŢII: 250 kg de articole pirotehnice, confiscate de poliţiştii din Prahova!

PERCHEZIŢII: 250 kg de articole pirotehnice, confiscate de poliţiştii din Prahova! 

articole pirotehnice

Poliţiştii din Prahova au efectuat în această dimineaţă, cu sprijinul jandarmilor, cinci percheziţii domiciliare în Vălenii de Munte, Mizil şi Ceraşu, la persoane bănuite că au efectuat ilegal operaţiuni cu articole pirotehnice. De asemenea, au fost puse în aplicare două mandate de aducere. Din cercetări a reieşit că, în perioada 20-28 decembrie, suspecţii au achiziţionat şi revândut articole pirotehnice din categoria celor interzise. Oamenii legii au ridicat din locuinţele acestora 250 kg de produse.

Şi poliţiştii din Dâmboviţa au indisponibilizat astăzi, urmare unor percheziţii efectuate în satul Ghirdoveni, 3.470 de articole de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice, iar un bărbat de 47 de ani s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea legii privind regimul materiilor explozive. totodată, ieri, oamenii legii din Dâmboviţa au ridicat 2.215 articole pirotehnice oferite ilegal spre vânzare.

Adaugă un Comentariu

*