Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PERCHEZIŢII: 29 de prahoveni înşelaţi prin metoda ghicitului! Anunţurile le-au găsit pe internet!

PERCHEZIŢII: 29 de prahoveni înşelaţi prin metoda ghicitului! Anunţurile le-au găsit pe internet! 

bijuterii batista 1

Poliţiştii prahoveni de la Investigaţii Criminale au efectuat astăzi, cu sprijinul jandarmilor, percheziţii în municipiul Ploieşti şi în comuna Valea Călugărească, la persoane bănuite de săvârşirea mai multor înşelăciuni, prejudiciul fiind estimat la 12.000 de lei. Trei suspecţi au fost aduşi la sediul Poliţiei pentru audieri. De la domiciliile acestora, oamenii legii au ridicat mai multe telefoane mobile, 40 de grame de bijuterii şi 800 de lei.

Potrivit IPJ Prahova, în perioada iulie 2015 – decembrie 2016, cei în cauză au înşelat, prin metoda ghicitului, 29 de persoane din judeţ, pe care le-au racolat prin difuzarea de anunţuri în mediul online.

Şi poliţiştii dâmboviţeni au primit, pe 23 ianuarie 2017, o sesizare cu privire la săvârşirea unei înşelăciuni după acest tipar. Ofemeie din comuna Buciumeni a rămas fără bijuterii, după ce a fost abordată de o persoană necunoscută care i-a propus să-i descânte pentru a-i alunga blestemele. În acest scop, i-a cerut să pună într-un şerveţel mai multe bijuterii din aur, după care, profitând de neatenţia victimei, i-a restituit… pietricele! Oamenii legii efectuează cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a vinovatei.

Adaugă un Comentariu

*