Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 12, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PERCHEZIŢII: 30 de persoane sunt audiate la Ploieşti pentru trafic de droguri

PERCHEZIŢII: 30 de persoane sunt audiate la Ploieşti pentru trafic de droguri 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.turnucustiri.ro)

Poliţiştii din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești şi București au efectuat astăzi – 11 noiembrie 2016, împreună cu colegii de la Direcţia Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române şi sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiești, şapte percheziţii în Bucureşti, la persoane bănuite de trafic de droguri. De la locuințele celor în cauză au fost ridicate diferite cantități de cannabis, comprimate de metadonă, seringi folosite, medicamente cu conținut stupefiant. Cel puţin 30 de persoane vor fi aduse la audieri.

De asemenea, aseară, polițiștii au organizat în București două acţiuni de prindere în flagrant a patru dintre membrii grupării care încercau să comercializeze droguri. Au fost ridicate 241 de comprimate de ecstasy, aproximativ 4 grame de ciuperci halucinogene, 40 de grame de cannabis, ustensile pentru consum, ambalaje pentru distribuirea drogurilor, sume de bani și telefoane mobile.

Din cercetări a rezultat că, în cursul anului 2016, membrii grupării ar fi vândut substanțele interzise unor consumatori din municipiul București și din județul Prahova. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului.

Perchezițiile de astăzi au fost desfășurate cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din IPJ Prahova şi al jandarmilor.

Adaugă un Comentariu

*