Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PERCHEZIŢII: 90 de suspecţi într-un dosar de trafic de droguri, săltaţi de poliţişti!

PERCHEZIŢII: 90 de suspecţi într-un dosar de trafic de droguri, săltaţi de poliţişti! 

trafic de droguri

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Ploieşti, Piteşti, Călăraşi şi Ialomiţa au desfăşurat astăzi, sub coordonarea procurorilor DIICOT, 28 de percheziţii în judeţul Prahova şi în municipiul Bucureşti, la persoane bănuite că fac parte dintr-o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de risc şi substanţe cu efecte psihoactive. 90 de persoane au fost conduse la audieri.

De la locuinţele acestora au fost ridicate diverse cantități de materie vegetală, un pistol supus autorizării, cu muniție neletală, deținut în mod ilegal, cântare, dispozitive destinate mărunțirii plantei de cannabis (grindere), telefoane mobile și diferite sume de bani.

Suspecţii se ocupau cu vânzarea de cannabis, provenit din municipiul București și surse externe, precum și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive provenite din alte județe ale țării. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului și efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Adaugă un Comentariu

*