Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PERCHEZIŢII la braconierii din Câmpina

PERCHEZIŢII la braconierii din Câmpina 

braconieri

Poliţiştii prahoveni din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat, astăzi – 30 iunie 2016, percheziţii la domiciliile unor persoane din Câmpina, bănuite de braconaj cinegetic. Din cercetări a reieşit că, în perioada 2015 – 2016, suspecţii au folosit capcane confecţionate artizanal pentru a prinde mistreţi pe fondurile de vânătoare din zona municipiului Câmpina.

Potrivit IPJ Prahova, unul dintre bănuiţi este vânător autorizat şi deţine legal o armă cu glonţ şi una cu alice. Poliţiştii au ridicat, în urma percheziţiilor, cartușe, cuțite, lațuri, căngi, dispozitive artizanale de confecționat muniție (alice), capcane, trofee de cerbide şi 12 kg. de carne de mistreţ. Trei persoane au fost duse la sediul poliției pentru audieri.

La acțiuni au participat luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Prahova și jandarmi. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Adaugă un Comentariu

*