Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PERCHEZIŢII la fabricanţii de alcool din comuna Tătărani şi la comercianţii din judeţ

PERCHEZIŢII la fabricanţii de alcool din comuna Tătărani şi la comercianţii din judeţ 

FOTO ARHIVĂ

189 de poliţişti dâmboviţeni de la Investigarea Criminalităţii Economice şi de la Acţiuni Speciale au efectuat, în această dimineaţă, 30 de percheziţii în comuna Tătărani şi la agenţi economici de pe teritoriul întregului judeţ, la persoane bănuite de fabricarea şi comercializarea de alcool, în perioada 2015-2016, obţinând venituri ilegale. Au fost puse în aplicare 19 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliției pentru audieri. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii de infracțiuni prevăzute de Codul Fiscal. La percheziţii au participat şi luptători ai Serviciului pentru Invervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

perchezitii-alcool-4

Oamenii legii au descoperit la domiciliile bănuiților 14.816 litri de alcool, 91.100 litri de resturi provenite din distilarea materiei prime pentru producerea alcoolului, 25.400 lei, 11 instalații artizanale destinate fabricării băuturilor alcoolice, mai multe documente și înscrisuri. Poliţiştii au efectuat şi 19 controale la agenți economici de pe raza județului, bănuiți că ar fi comercializat fără drept băuturi alcoolice.

perchezitii-alcool-3

Totodată, față de două persoane s-a luat măsura sancționării contravenționale în conformitate cu prevederile Legii 126/1995, precum și a anulării dreptului de deținere, folosire și port arme letale și neletale supuse autorizării după ce au fost depistate în timp ce dețineau la domiciliu arme de vânătoare pe care nu le-au asigurat corespunzător. De asemenea, pe numele unui bănuit, polițiștii au întocmit dosar penal după ce la domiciliul său au fost descoperite 120 de articole pirotehnice deținute fără drept.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*