Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, martie 3, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » PERCHEZIŢII: Pe urmele proxeneţilor! Razie de amploare în judeţul Ialomiţa

PERCHEZIŢII: Pe urmele proxeneţilor! Razie de amploare în judeţul Ialomiţa 

Foto: România Liberă

50 de poliţişti ialomiţeni au fost mobilizaţi astăzi într-o razie care a vizat probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni.

S-au efectuat şase percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, precum şi furt calificat. În urma acestor activităţi, poliţiştii au ridicat bani, bunuri, dar şi înscrisuri, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, au fost puse în executare 12 mandate de aducere. Patru dintre suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Tot în cadrul raziei au fost instituite nouă filtre, au fost controlate 248 de autovehicule, fiind reţinute în vederea suspendării trei permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare. Pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 84 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 29.000 lei.

Adaugă un Comentariu

*