Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » PERCHEZIŢII: Poliţiştii argeşeni l-au reţinut pe bucureşteanul care vindea droguri en-gross

PERCHEZIŢII: Poliţiştii argeşeni l-au reţinut pe bucureşteanul care vindea droguri en-gross 

droguri k

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii DIICOT din Argeş au efectuat două percheziţii în municipiul Bucureşti, la locuinţele unui bărbat în vârstă de 29 de ani, bănuit că vindea en-gross cannabis. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Anchetatorii au ridicat, în vederea confiscării, 258.265 de lei, 580 de euro și 250 de lire sterline, susceptibili a proveni din vânzarea drogurilor, precum și aproximativ 300 de grame cannabis, 200 de semințe de cannabis și mai multe cântare și ustensile folosite la porționarea drogurilor.

În cadrul aceluiași dosar penal, polițiștii şi procurorii din Argeş au efectuat, în luna februarie 2016, trei percheziții domiciliare în Pitești, care s-au soldat cu arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a trei bărbaţi bănuiți de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

droguri 1 k

 

Adaugă un Comentariu

*