Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » PERFORMANŢĂ: Koryo Dragomireşti, cel mai bun club de karate Shito-Ryu din ţară!

PERFORMANŢĂ: Koryo Dragomireşti, cel mai bun club de karate Shito-Ryu din ţară! 

karate dragomiresti

Oraşul Râmnicu Vâlcea a găzduit sâmbătă – 8 noiembrie 2014, Campionatul Naţional de Karate Shito-Ryu pentru copii şi U 21 – Cupa Romaniei pentru minicadeţi, cadeţi, juniori şi seniori. Competiţia, organizată de către Departamentul Shito Ryu din cadrul Federaţiei Române de Karate, a fost un succes, la start aliniindu-se aproape 300 de sportivi reprezentând 16 cluburi, care s-au întrecut la probele de kata şi kumite individual şi echipe.

CS Koryo Dragomireşti a deplasat la Vâlcea un lot de 30 de sportivi, iar ca urmare a medaliilor obţinute clubul dâmboviţean a câştigat locul I şi Cupa României.

„Este înt-adevăr o zi istorică pentru Clubul Koryo Dragomiresti, o zi care răsplăteşte lunile de antrenament intens, sacrificiile financiare, stagiile şi competiţiile premergătoare acestei puternice competiţii de karate de nivel naţional, pe care am reusit să o câştigăm pentru prima dată la nivel de club.

Primul pas l-am făcut în luna aprilie, tot la Râmnicu Vâlcea, la Cupa Saichin karate interstiluri, unde am obţinut locul 7 din 34 de cluburi participante. Este o onoare pentru clubul nostru, dar totodată şi o mare responsabilitate, iî continuare fiind nevoiţi să confirmăm la competiţiile viitoare, să demonstrăm că nu a fost o întâmplare câştigarea acestui important trofeu. Sunt sigur ca, la nivelul lotului pe care-l pregătesc împreună cu instructorii Palaghiuc Andreea şi Andrei Marinoiu, seriozitatea, respectul şi dorinţa de afirmare sunt cuvinte la ordinea zilei şi împreuna vom putea aborda cu succes competiţiile viitoare organizate de către Federaţie”, ne-a declarat preşedintele CS Koryo Dragomireşti – antrenorul Viorel Marinoiu 4 Dan karate.

 

Adaugă un Comentariu

*