Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » Pesedişti, opriţi-vă înainte de a face rău României în Europa!

Pesedişti, opriţi-vă înainte de a face rău României în Europa! 

Iniţiativa PSD, anunţată de eurodeputata Rovana Plumb, de a cere discutarea României la Bruxelles şi evocarea sancţiunilor europene pentru România, reprezintă o atitudine pur şi simplu antinaţională. Ura politică a PSD şi USL faţă de guvern pare a fi atât de profundă, încât opoziţia vrea să pedepsească toată România doar pentru că are un guvern al Partidului Democrat Liberal.
Reamintim dâmboviţenilor că Rovana Plumb, europarlamentar PSD, a fost asumată şi susţinută de organizaţia judeţeană PSD Dâmboviţa în 2009, când a candidat pe listele PSD pentru Parlamentul European.

Subliniem, de asemenea, că judeţul Dâmboviţa ocupă primul loc pe ţară din punctul de vedere al fondurilor europene atrase pe cap de locuitor. Orice sancţiuni soldate cu oprirea plăţilor europene către România ar afecta puternic judeţul nostru, care are proiecte de peste 500 de milioane de euro.

De aceea, cerem PSD Dâmboviţa să se delimiteze public de Rovana Plumb şi să îşi ceară scuze pentru afirmaţiile eurodeputatei pe care a susţinut-o expres în 2009 şi o susţine în continuare.

Preşedinte PDL Dâmboviţa,
Florin Popescu

Adaugă un Comentariu

*