Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » Petruţa Iugulescu arbitrează în semifinalele CM de fotbal feminin

Petruţa Iugulescu arbitrează în semifinalele CM de fotbal feminin 

Petruţa Iugulescu (foto dreapta), SURSA FOTO: sportcampina.blogsport.ro

Veste excelentă primită de arbitrajul dâmboviţean la începutul acestei săptămâni! Petruţa Iugulescu a fost desemnată să facă parte din brigada de arbitri care va conduce meciul dintre SUA şi Germania, ce contează pentru prima semifinală a Campionatului Mondial de fotbal feminin. La disputa care este considerată adevărata finala a turneului final din Canada, „fluieraşa” târgovişteană va oficia din postura de asistent unu. Brigada din care face dâmboviţeanca le mai cuprinde pe clujeanca Teodora Albon, la centru, slovaca Maria Sukenikova, la tuşa doi şi pe argentinianca Salome Di Lorio, arbitru de rezervă.

Pentru Petruţa, meciul care se dispută în această noapte (ora 02.00 – ora României), este unul dintre cele mai importante din carieră. Înfruntarea dintre SUA şi Germania va fi al treilea joc pentru tuşiera dâmboviţeană pe care îl arbitrează la acest Mondial, după Norvegia – Germania (în grupe) şi Brazilia – Australia (optimi). Tot, la această întrecere, cel mai titrat arbitru dâmboviţean a mai bifat două jocuri, în cadrul grupelor, din postura de arbitru de rezervă: Germania – Coasta de Fildeş şi Norvegia – Thailanda.

Un alt meci de o importanţă deosebită pe care Petruţa l-a arbitrat în 2015 a fost cel dintre Franţa şi SUA, care a contat pentru finala Algarve Cup.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*