Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » Petruţa Iugulescu va arbitra în 16-imile Womens Champions League

Petruţa Iugulescu va arbitra în 16-imile Womens Champions League 

Petruţa Iugulescu, în stânga

Arbitrul asistent Petruţa Iugulescu are parte de un nou meci în Womens Champions League. Tuşiera dâmboviţeană a fost desemnată să oficieze, pe 7 octombrie, la meciul dintre Stjarnan FC (Islanda) – FK Zvezda 2005 (Rusia), ce contează pentru prima manşă a 16-imilor de finală. Brigada din care face parte şi târgovişteanca va fi una formată numai din românce şi le mai cuprinde pe clujeanca Teodora Albon (la centru) şi buzoianca Mihaela Gomoescu (asistent 2).

Un lucru demn de remarcat este faptul că, în urmă cu doi ani, acelaşi trio arbitra la Londra, pe „Stamford Bridge”, finala Womens Champions League, dintre Wolsburg şi Olympique Lyon, câştigată de gruparea germană, cu scorul de 1-0.

În momentul de faţă, Petruţa Iugulescu este arbitrul numărul unu în judeţ şi una dintre cele mai titrate tuşiere din ţară. Mai mult de atât, dâmboviţeanca este de zece ani arbitru asistent FIFA. Până acum, Petruţa are peste 25 de jocuri în Women Champions League, bifând o finală şi nu mai puţin de trei semifinale.

Pentru tuşiera de 37 ani, disputa dintre Stjarnan FC şi FK Zvezda va fi prima la care arbitrează în acest sezon. Alte competiţii importante la care a mai oficiat în acest an dâmboviţeanca au fost Campionatul Mondial de fotbal feminin (Canada) şi Algarve Cup (Portugalia).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*