Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 3, 2020
Sunteți Aici Home » RELIGIE-CULTURĂ » PIANIŞTII DE AUR AI DÂMBOVIŢEI! Șase copii pregătiți de profesoara Andreea Andrei adună premii peste premii în concursuri. VEZI VIDEO!

PIANIŞTII DE AUR AI DÂMBOVIŢEI! Șase copii pregătiți de profesoara Andreea Andrei adună premii peste premii în concursuri. VEZI VIDEO! 

pianisti 1

Acești copii nu se despart de pasiunea lor nici măcar atunci când dorm! Au ajuns să exerseze chiar şi în vis, atât de mult s-au apropiat de pian. Cei șase artiști pe care profesoara Andreea Andrei de la Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa i-a aruncat în vâltoarea concursurilor naţionale şi internaţionale s-au întors acasă cu premii importante. Premii care fac cinste județului Dâmbovița.

Pianiştii de aur ai Dâmboviţei trăiesc pentru muzică, iar talentul lor interpretativ impresionează chiar și cel mai exigent critic. Pentru pian, acești copii sunt capabili să renunțe la orice.

Acești copii talentați visează să devină concertişti de renume ai României, dar le-ar plăcea şi să-i calce pe urme profesoarei lor şi să ajungă peste ani să schimbe și ei la rândul lor destine.

VEZI VIDEO

În viaţa micilor muzicieni nu mai există demult maşinuţe sau păpuşele, ci doar pianul pe care-l iubesc nespus. Iar juriile din întreaga ţară i-au răsplătit pe măsură pentru eforturile lor.

Tânăra profesoară a reuşit să-i determine pe copii să se dedice trup şi suflet pianului. Metoda ei de lucru se bazează pe principiul „învăţăm în joacă”, dar ştie să fie şi dură atunci când este nevoie.

Părinții acestor talentați pianiști sunt entuziasmați la maximum. Nici nu concep acum să nu-și sprijine copiii, oricât de costisitor ar fi din punct de vedere financiar.

Povestea merge mai departe. Talentul și arta interpretativă vor fi hrănite în continuare, indiferent de piedicile inerente pe care le pune, cu voie sau fără voie, societatea. Pianiștii de aur ai Dâmboviței sunt mesagerii acestor meleaguri. Acolo unde merg, demonstrează prin măiestria lor că muzica poate schimba viața unui om. Muzica și o profesoară de excepție.

Răspuns la PIANIŞTII DE AUR AI DÂMBOVIŢEI! Șase copii pregătiți de profesoara Andreea Andrei adună premii peste premii în concursuri. VEZI VIDEO!

  1. Isabela

    Felicitari tuturor.
    Nu se putea altfel, cand ai un asemenea profesor cuvintele sunt de prisos!!!Acesti copii minunati au sansa de a studia intr-un mediu exceptional si sub indrumarea unui om de exceptie, un om care primii ei pasi in ale pianului i-a facut pe un pian imaginar, facut de mama ei dintr-un carton.Atat de mult iubeste pianul,incat toata dragostea ei o revarsa asupra copiilor nostri.

     

Adaugă un Comentariu

*