Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, octombrie 21, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PISTOL ŞI 34 DE CARTUŞE, LA LIBER PE STRADĂ! Acestea au fost furate în iunie din maşina unui şef de penitenciar

PISTOL ŞI 34 DE CARTUŞE, LA LIBER PE STRADĂ! Acestea au fost furate în iunie din maşina unui şef de penitenciar 

jaf targoviste

În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat, pe raza municipiului Târgovişte, în zona unor conducte de termoficare dezafectate, o pungă confecţionată din plastic în care se afla borseta reclamată ca fiind sustrasă dintr-un autoturism, în seara zilei de 27 iunie a.c.

În interiorul borsetei, poliţiştii au găsit atât pistolul şi cele 34 de cartuşe, cât şi documentele reclamate ca fiind furate, cu excepţia sumei de bani.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării suspectului şi recuperării sumei de bani.

Reamintim faptul că la data de 27 iunie 2013, în jurul orelor 19.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de către numitul P.S., de 46 de ani, din localitatea Tătărani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras din autoturismul său o borsetă, în care se aflau mai multe documente personale, o armă de foc, 34 de cartuşe şi o sumă de bani.

Sursa: IPJ Dâmboviţa

Citeşte şi: „GAFĂ COLOSALĂ PENTRU UN ȘEF DE PUȘCĂRIE! Și-a lăsat banii, pistolul și două încărcătoare în mașină și i-au fost furate”

Adaugă un Comentariu

*