Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 21, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PITEŞTI: Carnaval stradal, de Ziua Naţională a Tineretului

PITEŞTI: Carnaval stradal, de Ziua Naţională a Tineretului 

ziua tineretului pitesti

Pe 2 mai, între orele 18:00-20:00, la Piteşti se va organiza carnavalul stradal „Caravana Tinereţii”, pe traseul Casa de Cultură a Studenților Pitești – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret – Consiliul Județean Argeș – Piaţa Primăriei Municipiului Piteşti. Evenimentul va cuprinde o serie de momente culural-artistice şi sportive, schiţe de teatru, coregrafii de dans și demonstrații sportive – Zumba în spații nonconvenționale. De asemenea, între 10:00 şi 20:00, este programată Ziua Porţilor Deschise la Casa de Cultură a Studenţilor Piteşti.

Printre participanții la parade, amintim: STARFIX, Andrei Magician, Clubul Latin Street Dance, Trupa de teatru Robertino, Trupa de teatru AD-HOC, Stars Models, Ansamblul de dansuri populare ”Muguraș” – Marin Scarlat, Cantautorul Tiberiu Hărăguș și o parte a Grupului pe care îl coordonează, Folk ”P620”, de la Centrul Cultural Pitești, Kendama – Pitești Squad, Zumba cu Roxana Copaci, Lică Alexandru ( locul II la Dansez pentru tine ), concurs de shooting în pijamale, soliști, mascote – personaje, activități de jonglerie, de acrobație cu monociclu, demonstrații karate, body panting, face panting şi multe alte surprize. Cei care vin costumați în pijama, aduc și perna și participă la shooting au posibilitatea să câştige o tabără la mare, în luna iulie. Valoarea premiului depăşeşte 1.000 de lei.

Organizatorii „Caravanei Tinereţii” din Piteşti sunt: Ministerul Tineretului și Sportului, prin Casa de Cultură a Studenților Pitești și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș, Primăria Pitești și Consiliul Local Pitești prin Centrul Cultural Pitești, Inspectoratul Școlar Județean Argeș prin Palatul Copiilor Pitești, Universitatea din Pitești.

Adaugă un Comentariu

*