Știri, Muntenia-Sud, România|luni, august 10, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » PMP Dâmboviţa, încă o resuscitare! Să fie cu noroc!

PMP Dâmboviţa, încă o resuscitare! Să fie cu noroc! 

pmp dambovita 2

PMP Dâmboviţa a închis comunicarea cu presa încă dinainte de declanşarea campaniei electorale pentru alegerile locale. Partidul parcă a dispărut în neant! Doar cele câteva afişe înfipte din loc în loc prin oraş, cu numele şi figura candidatului pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte, arăta că PMP există totuşi.

Astăzi, după atâta amar de vreme, de stat în amorţire, PMP iese din nou la rampă cu ceea ce a mai rămas. Rezultatul devastator de la alegerile locale a produs un cutremur nimicitor în organizaţia dâmboviţeană. Preşedintele filialei, avocatul Adrian Chiţescu, şi-a dat demisia, iar organizaţia municipală, în frunte cu Paul Briceag, a fost decapitată. Prin judeţ, unde scorul obţinut de PMP a fost insignifiant, doar 9 consilieri, s-a tăiat la sânge, fără să îi mai punem la socoteală pe cei care au trădat partidul înainte şi după alegeri.

Acum, se formează o nouă structură de conducere care să pregătească organizaţia pentru alegerile parlamentare din toamnă. A dispărut până şi Adrian Rădulescu, „Piticu”, cel care avea un optimism debordant şi care era convins că, în Dâmboviţa, PMP va scoate un rezultat bun. Din câte se pare, Rădulescu s-a retras din politică. Mai rămâne în Dâmboviţa cu afacerile cu sturioni de la Brăteşti şi Sălcioara.

Misia celor care au preluat acum frâiele organizaţiei este una extrem de dificilă într-un judeţ aproape roşu. În funcţia de preşedinte interimar Bucureştiul l-a numit pe Dorel Popa – membru al PMP Dâmboviţa din octombrie 2015 şi candidat pe lista de consilieri judeţeni. Şeful PMP pare, la prima vedere, un om deschis, dornic de comunicare, dispus să retrezească la viaţă organizaţia. Dintre membrii biroului de conducere au mai participat la conferinţa de astăzi: Liliana Niţu – secretar general, Nicolae Alexandru – preşedinte Organizaţia de Tineret, Răzvan Ioan – vicepreşedinte PMP Dâmboviţa şi preşedinte interimar PMP Târgovişte şi Gagionea Cornel – vicepreşedinte.

pmp dambovita 1

Răspuns la PMP Dâmboviţa, încă o resuscitare! Să fie cu noroc!

  1. Cristea Elena

    Succes!!!

     

Adaugă un Comentariu

*