Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 28, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » PNL: Cezar Preda, de la Buzău la Târgovişte, un drum greu cât o exilare!

PNL: Cezar Preda, de la Buzău la Târgovişte, un drum greu cât o exilare! 

cezar preda pnl

Uite că liberalii nu au mai aşteptat până în toamnă întâlnirea cu jurnaliştii! Marţi, am scris despre faptul că sunt oarecum invizibili, boemi şi… la ora 21:50 primesc un mesaj prin care suntem invitaţi la conferinţa de presă a PNL Dâmboviţa. S-au mişcat rapid. Ba chiar a fost prezent preşedintele numit, Cezar Preda, însoţit de Iulică Vladu, care radia fiindcă se afla în preajma unui prieten şi coleg drag, şi Gabriel Plăiaşu, nu tocmai în apele sale.

Optimist şi cu ton de politician versat, discurs bun, Cezar Preda a spus că a găsit în Dâmboviţa o echipă bună (!) care îşi tot face la analize în legătură cu alegerile locale. Le-or tot repeta până vor ieşi bine!

A mai perorat Preda despre potenţialul foarte mare care există în Dâmboviţa. Noul preşedinte al Organizaţiei PNL a asigurat presa că nu va face scandal şi nici nu se va certa cu Adrian Ţuţuianu. O să fie armonie, bună la toamnă pentru toată lumea. Dar, va fi bătaie! Duel! Corect. Cinstit.

Cezar Preda mai vrea să îi readucă în partid pe liberalii risipiţi de furtuna alegerilor locale, pe cei dezamăgiţi. Preda militeză pentru solidaritate, mai ales la nivelul municipiului Târgovişte, unde au cam scârţîit lucrurile în campania electorală.

Presa din Buzău spune că, de fapt, Cezar Preda a fost exilat la Dâmboviţa de către Vasile Blaga pentru rezultatele dezastroase obţinute de PNL la Bucureşti, unde a îndeplinit funcţia de purtător de cuvânt. Nu prea i-a convenit numirea, dar nu a avut încotro.

“O mare greșeală într-o luptă/campanie/încercare/provocare este să pleci la drum cu oameni care nu te susțin cu adevărat sau, mai rău, te sabotează. Iar când munca îți este criticată, nu ai decât două variante: să fii mulțumit pentru faptul că îți este recunoscută munca, dar nu și apreciată, ori să fii mâhnit pentru faptul că ești invidiat și considerat un pericol pentru funcțiile/avantajele altora nu în aceeași măsură de capabili și dedicați ca tine. Tuturor celor care cred că aș putea vreodată să fiu mâhnit și demotivat, le spun că eu întotdeauna aleg să fiu mulțumit, entuziast și mult mai motivat, pentru că am de ce”, scria trist, pe 1 iulie, Cezar Preda pe pagina sa de Facebook.

Oricum, după cum stau lucrurile, la alegerile parlamentare din toamnă, Cezar Preda va fi primul pe lista de candidaţi, iar Iulian Vladu, care a dat petrecere la Găeşti în cinstea noului şef, va fi al doilea.

Sperăm că remarca pusă de Theodor Paleologu lui Cezar Preda – „specialistul de pierdut alegeri de la Buzău” – nu va avea nicio conotaţie tristă, la toamnă, pentru PNL Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*