Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » PNL: Dacian Cioloş este un pericol pentru PSD! Este apreciat de o largă categorie de cetăţeni!

PNL: Dacian Cioloş este un pericol pentru PSD! Este apreciat de o largă categorie de cetăţeni! 

Sursa foto: ştiripesurse.ro

Liberalii joacă alegerile parlamentare din 11 decembrie pe o singură carte: Dacian Cioloş, un premier care dă dovadă de o distincţie nemaivăzută până acum în politica românească, un premier cu un discurs simplu, clar, fără promisiuni populiste, după cum s-a exprimat purtătorul de cuvânt al PNL Dâmboviţa.

„Dacian Cioloş este un pericol pentru PSD. Dumnealui transcede graniţele electoratului de dreapta. Domnul Dacian Cioloş este apreciat de o largă categorie de cetăţeni, care aşteaptă de foarte mult timp instalarea la conducere a unor oameni cu bun simţ, a unor oameni decenţi, care să pună mai presus de interesele personale sau de grup interesele acestei ţări, ale cetăţenilor ei”, a precizat Sorin Davidescu.

Purtătorul de cuvânt al PNL Dâmboviţa spune că PSD-iştii se tem de Dacian Cioloş şi recurg la gesturi disperate chiar în Parlament. Liviu Dragnea a bătut cu palma în pupitrul Camerei Deputaţilor şi social-democraţii au votat legea prin care se măresc salariile în sănătate şi educaţie fără a exista cvorum şi într-o totală contradicţie cu reglementările privind responsabilitatea fiscală, care interzic astfel de majorări cu şase luni înainte de alegeri.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PNL Dâmboviţa – Gabriel Plăiaşu a explicat că liberalii susţin majorări salariale în sănătate şi educaţie, însă nu vor să fie părtaşi la demersul pur electoral al PSD. Rezolvarea trebuie să vină prin legea unică de salarizare, care va face dreptate pentru toate categoriile profesionale. Această lege a fost însă blocată de PSD, prin firma lui Sebastian Ghiţă, care a refuzat să pună la dispoziţia Ministerului Muncii baza de date Revisal.

Guvernul Cioloş se opune practic unei „beţii financiare”, spre deosebire de Guvernul Ponta care, în 2014, a dat bani primarilor care au trecut de partea PSD, urmare celebrei ordonanţe prin care s-a legiferat pentru scurt timp traseismul politic. Totul, pentru a-i asigura lui Victor Ponta victoria în alegerile prezidenţiale. Acelaşi Victor Ponta care îl critică acum pe Dacian Cioloş fiindcă aplică legislaţia în vigoare, afirmă Gabriel Plăiaşu!

2 Răspunsuri la PNL: Dacian Cioloş este un pericol pentru PSD! Este apreciat de o largă categorie de cetăţeni!

 1. moshu49

  un partid care se vrea istoric nu este în stare să dea un premier
  elogiază și de dau după un străin
  în ce hal ați ajuns! :(

   
 2. tass

  ce m-ad distrat peseama filmuletului cu doamna gorghiu.ce ziceti daca un alt partid s-ar duce pe la usa copiilor si le-ar spune sa nu descida pentru un anumit „personagiu”?acel „personagiu”fiind de la pnl+pdl iar cuvintele adresate catre copil sunt:nu deschideti la”personagiul”ca vine sa va fure taticii.cum ar fi?

   

Adaugă un Comentariu

*