Știri, Muntenia-Sud, România|luni, decembrie 9, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » PNL Dâmboviţa acuză PSD vrea să pună mâna pe Compania de Apă

PNL Dâmboviţa acuză PSD vrea să pună mâna pe Compania de Apă 

Cezar Preda, preşedinte interimar PNL Dâmboviţa

După ce Sandu Oprea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a afirmat, ironic, cu ceva vreme în urmă, că Cezar Preda este bun pentru PSD, a venit rândul liderului PNL Dâmboviţa să dea de pământ cu conducerea social-democrată a judeţului. Şi a început cu subiectul cel mai la modă: Compania de Apă. Cezar Preda consideră că ceea ce se petrece acum la Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, cu majorarea capitalului social, este o acţiune fără de precedent, de un heirupism incredibil.

Acum, după ce au bugetele aprobate, toate localităţile care fac parte din Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Apă „sunt obligate, şi trebuie să decidă prin hotărâri de consiliu local, să participe la majorarea de capital social a Companiei de Apă pe care nu o explică nimeni”.

Preşedintele PNL consideră că nu este vorba decât de un artificiu prin care conducerea judeţului şi mai marii de la Compania de Apă încearcă să salveze unitatea de la insolvenţă. Afirmă Cezar Preda că acest subiect miroase a abuz în serviciu şi a decizie politică pentru obţinerea de foloase nepatrimoniale. „Se încearcă un transfer de majoritate către o echipă politică”.

PNL are două soluţii de salvare a Companiei de Apă: externalizarea managementului sau includerea unităţii în structura altei companii din România care operează în acest domeniu.

„E clar că intenţia echipei politice a PSD este aceea de a pune mâna pe această companie care deja a beneficiat de un împrumut de aproape 200 milioane de euro iar acum intră pe al doilea program care înseamnă vreo 180 de milioane de euro”.

Mai aminteşte Cezar Preda, preşedintele PNL Dâmboviţa, că judeţul nu are o strategie de dezvoltare economică ca lumea, că este codaşul României, alături de Teleorman, la veniturile bugetare pe cap de locuitor.

2 Răspunsuri la PNL Dâmboviţa acuză PSD vrea să pună mâna pe Compania de Apă

  1. Dinut

    in PUCIOASA COMPANIA DE APA A FOST A PRIMARIEI SI ERA DIRECTOR STOLERU ,IAR PRIMAR SIMION SI AU DISTRUS NEFACAND NIMIC DECAT AU DUS LA FALIMENT !!!! DAR NICI PNL CU BADAU TOT NIMIC !! ASA CA VLAD TEPES !!! DEOARECE ACUM ESTE PRIMAR CHEORGHE ANA SI NIMIC , NIMIC , !!!! PANA PUCIOASA NU VA MAI FI !!!

     
  2. Petre Mihai

    Poate domnul Simion nu a reusit prea multe dar domnul Badau, impreuna cu membri consiliului local si cu echipa sa din primarie au reusit sa atraga fonduri europene si sa dea o alta fata orasului Pucioasa si imprejurimile, localitati care acum fac parte din oras. Nu trebuie sa fim rautaciosi, trebuie sa fim optimisti, sa vedem lucrurile bune iar cele mai putin bune, indreptate. Sa-i uram mult succes noii echipe de conducere a primariei Pucioasa, si, sa dea bunul Dumnezeu, sa le dea minte si putere de munca ca sa poata realiza la fel sau mai mult decat predecesorii. Sa fim realisti, orasul Pucioasa acum si cu ajutorul Consiliului judetean arata altfel. Mai sunt multe de facut, este foarte mult de munca atat din partea managementului politic de la nivel local cat si cel de la nivel judetean si mai ales sa-i ascultam, sa-i ntelegem si sa mai si muncim impreuna astfel incat acest oras minunat, statiune balneara de prin secolul XIX, si cu o istorie care nu este pusa in valoare. Sa depasim aceasta stare de lucru, sa avem incredere ca noul PNL, adica vechiul PDL, vor putea face , realiza mult mai mult decat psd-isti si vechii pnl-isti(de fapt usl-isti). Ceea ce este interesant este faptul ca un politician care nua trait niciodata in judetul Dambovita vine si analizeaza activitatea politica a membrilor vechiului pnl. Ciudata este meseria de politician, e clar ca nu oricine poater sa o faca! Totusi, indiferent de ideologia de partid, indiferent daca au fost membri de pcr, pdl sau alte partide sa faca in asa fel incatcheltuirea banului public sa aiba un singur scop, si anume, acela de a creste standardul de viata a cetatenilor care locuiesc in Judetul Dambovita. Asa sa ne ajute Dumenezeu!

     

Adaugă un Comentariu

*