Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » PNL DÂMBOVIŢA: Am pierdut un prieten, un lider, un om demn: Mircea Ionescu Quintus!

PNL DÂMBOVIŢA: Am pierdut un prieten, un lider, un om demn: Mircea Ionescu Quintus! 

Sursa foto: roxanaiordache.files.wordpress.com

Vestea că Mircea Ionescu Quintus, preşedintele de onoare al Partidului Naţional Liberal, a trecut în nefiinţă ne-a cutremurat, ne-a umplut inimile de durere.

Am pierdut un stâlp al liberalismului în România, un luptător pe frontul dur al democraţiei, un prieten, un lider, un om demn, care a pledat întotdeauna pentru unire, pentru colaborare, pentru prietenie, pentru sacrificiu suprem în numele poporului român.

În luna martie, când a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani, Mircea Ionescu Quintus a fost decorat de preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, cu Ordinul „Steaua României” în rang de ofiţer, în semn de recunoştinţă pentru contribuţia pe care a avut-o la consolidarea unei vieţi politice democratice în România.

Organizaţia PNL Dâmboviţa deplânge moartea marelui patriot român, liberalul desăvârşit care a fost Mircea Ionescu Quintus. Suntem alături de familia greu încercată de marea pierdere.

Rămas bun, maestre! Nu te vom uita niciodată!

Marius Florin Caraveţeanu,
Preşedinte PNL Dâmboviţa

Adaugă un Comentariu

*